woensdag 2 mei 2018

Thermohout frake

Hiervoor worden FSC gecertificeerde. Dankzij de verbeterde natuurlijk duurzaamheid en stabiliteit is ThermoHout ideaal voor toepassingen in risicoklasse en 3. Denk hierbij aan gevels,. ThermoHout Fraké heeft een levendige uitstraling en is vrij van noesten en harsgangen, een enkele pinhole kan voorkomen. Bekijk ook Thermohout Vuren. Platowood levert 1 duurzaam, vormvast en goed verwerkbaar hout.


Thermowood is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout omdat het hout afkomstig is van snelgroeiende bomen in duurzaam beheerde bossen in Noord-Europa. Eigenlijk wordt thermohout gemaakt van Europees naaldbomenhout (sparrenhout) zoals vuren en grenen. Van nature is dat hout niet duurzaam en . Alhoewel het verhittingsproces in grote lijnen op dezelfde manier verloopt, hebben fabrikanten toch elk hun eigen methode van verhitten. Ook de afwerking van de latten verschilt per fabrikant. Veel thermohout komt uit Finland maar er zijn nog een aantal andere Europese producenten in Frankrijk, Nederland en Duitsland.


Gevelbekleding FSC: Fraké thermo hout. Fraké noir, is de merknaam voor thermisch verduurzaamd Limba. Door de behandeling krijgt het hout ook zijn specifieke kleur en tevens de warme en . De hardlopers komen op alle vestigingen te liggen, op onze distributiecentra komen grote voorraden van het vurenassortiment ThermoHout te liggen. Later dit jaar worden Fraké en Ayous daaraan toegevoegd.


Jos: “We zijn continu bezig met onderzoek naar andere houtsoorten die gemodificeerd kunnen . Door de thermische behandeling van de Afrikaanse hardhoutsoort Limba kan de duurzaamheidsklasse van het hout worden opgehoogd tot duurzaamheidsklasse I. Het hout krijgt na de hittebehandeling een prachtige kleur die vergelijkbaar is . Hoewel het een opvallend maar simpel gebouw is, vormt het dankzij de gevels van ThermoHout Fraké een mooi geheel met… Lees verder. Het hout is bij uitstek geschikt om zeer strakke, moderne projecten te realiseren. Fraké Noir is een thermisch gemodificeerde houtsoort en een perfect alternatief voor tropisch hardhout. Het leent zich echter ook uitstekend om klassiek ogende gevels te creëren. Naast gevelbekleding is Fraké Noir ook uitermate geschikt voor . De Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU) beschikt sinds kort over een bijzonder onderkomen in.


Tablazz levert horizontale en verticale thermohouten gevelbekleding in essen, populieren en naaldhout. Hét ecologische alternatief voor hardhoutsoorten. Ontbrekend: frake duurste en goedkooste hout voor terrasplanken?


Voordelen van thermohouten gevelbekleding Naaldhout wordt bij een thermobehandeling verwarmd tot minimaal 2C. DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT Onze houtsoorten INHOUD FRAKÉ PAG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts