donderdag 31 mei 2018

Multiplex poolse den prijs

Website ontwikkeld door SDP. Onze webshop behaalde het UNIZO e-commercelabel. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . DIKTE, AFMETING, PRIJS PER M PRIJS PER PLAAT.


Deze prijsofferteberekening met zaagoptimalisatie wordt berekend op basis van het ingevulde invulsjabloon voor zaagwerk (zie downloads).

U vindt hierin ook de praktische richtlijnen waar u . Artikelen en eenheidsprijzen. De prijs bij plaatafname is weergegeven in onderstaande tabel. Multiplex Radiata Pine kan per plaat of per pak afgenomen worden.


Voor dikte mm bieden we MTX meranti aan (beschikbaar tot einde voorraad) en in MTX 4mm pools grenen FSC. Splinter maatwerk) eik fineer (Van Cens interieur). Duroply (lauan), hardhouten platen in tropisch hout, watervast verlijmd : constructieplaat.

Zoals bij normale multiplex worden deze fineerlagen weer kruiselings op elkaar verlijmd. MILIEU-EIGENSCHAPPEN, FSC gecertificeerd. OP AANVRAAG, andere diktes. Ontdek ons assortiment Multiplex. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Een zeer stabiele plaat. Pools grenen triplex mr. Uitermate geschikt om over te fineren of te beplakken.


Vanwege de hoge kwaliteit en minimale kleurverschillen tussen de platen onderling is deze plaat geschikt voor de interieurbouw- en meubelindustrie. Het hoogwaardige kwaliteits- product, witgeel van kleur, wordt met name decoratief toegepast in de meubelindustrie. Kan ook geleverd worden als combitriplex met binnenfineren van vuren, berken of elzen. Deze samenstelling maakt van het paneel een massieve oppervlakte die van een hoge stabiliteit geniet dankzij de gekruiste structuur van de houtvijzels.


Er wordt de keuze gelaten tussen multiplex kassementen of MDF. Prijs De prijs is sterk afhankelijk van je wensen, afmetingen en indeling. Richtprijs van de kast zoals afgebeeld is ca.


Is dit geen underlayment kast?

Nee, strikt genomen is het geen underlayment kast. Eveneens op stock in WBP verlijming : 2x 1cm. Verschillende soorten zachthout o. Eliotti pine gebruikt men vooral in de constructiebouw. Met de gladde structuur van Radiata Pine kan men deze plaat perfect gebruiken voor sokkels die men eventueel kan afwerken met fineer of laminaat . Mm dik, geplastificeer ook de randen rondom geplastificeerd.


BlackBird: Schrijnwerk en interieur op maat te Deinze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts