donderdag 10 mei 2018

Potdekselplanken afmetingen

Zeer mooie onbehandelde potdekselplanken. Uniek aan deze planken is dat ze worden verzaagd uit oude balken. Het is ook mogelijk om uw gevel te bek. Potdekselplanken voor de afwerking van uw schuur of huis!


Klik hier voor de resultaten. Nieuwe houten potdeksel planken.

Deze planken zijn van komo geimpregneerd grenen en hebben dus een lange levensduur! Prijs: € euro per meter incl. De trend voor schuttingen maken en wanden voor overkappingen bouwen zijn deze zogenaamde Zweeds rabat potdekselplanken van Lariks Douglas hout.


Voor deze Lariks Douglas. Plaats deze potdeksel planken op een betonnen opsluitband voor een langere levensduur. Steeds meer mensen kiezen voor een geheel dichte schutting.


Geen doorkijk en het dempt geluid van de buren in ieder geval iets. Met de zogenaamde Zweeds rabat potdekselplanken bouw je eenvoudig een dichte schutting, bekleed je een schuur of timmer je een achterwand van je terrasoverkapping.

De professionele houthandel in Brabant. Wij leveren tuinhout van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Vind potdeksel planken zwart op Marktplaats. Lariks douglas potdekselplank onbehandeld kopen met een afmeting van 1. Wood and Stones reeds jaar ervaring. Specialist in hout en natuursteen.


Groot assortiment tuinhout zoals potdekselplanken en rabatdelen uit voorraad. Alle kleuren mogelijk: Kies je favoriete kleur! Lees de productomschrijving. Duurzaamheid en kwaliteit. Ons Lariks Douglas potdeksel planken zijn PEFC-gecertificeerd (afkomstig uit duurzaam beheerde bossen) en kent duurzaamheidsklasse 3. Dit betekent dat het hout onbehandeld gemiddeld 15 . Deze mooie potdekselplanken in de kleur wit maken uw klusproject tot een succes.


De planken zijn gemaakt van . De rustiek blanke plank is gemaakt van Lariks Douglas hout. Deze potdeksel plank zijn fijnbezaagd aan bijde zijden, Bestel uw potdekselplanken voor dichte schuttingen maken van uw overkappingen. Deze Lariks potdekselplanken zijn perfect te gebruiken bij het bouwen van uw eigen schutting of tuinhuisje.

Wie potdekselt moet er bij de onderste plank even op . Kies ook voor onze mooie zwart geïmpregneerde planken, ook wel potdekselplanken of vlotdelen genoemd. Ook voor speciale zwarte. De potdekselplanken zijn grijs geïmpregneerd (Old Look).


Een nieuwe plank met een oude natuurlijke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts