dinsdag 8 mei 2018

Transparante folie op rol

Zit dubbel gevouwen op de rol , 1. Vele kleuren en verschillende dessins op rol uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Transparante folie op rol. Rol met transparant folie inpakpapier.


Formaat: ongeveer x 5cm.

Dit zelfklevende folie is toepasbaar op alle gladde en vetvrije objecten. Je kunt het op ramen plakken, maar ook op papier, boeken, tafels of andere items. Het transparante plakfolie heeft een breedte van 45cm. De lengte mag je zelf kiezen. Deze kan variëren van 50cm tot een hele rol zelfklevend folie.


Bouwfolie transparant rol 6xm. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Deze transparante beschermingsfolie is geschikt voor allerlei toepassingen, het is een stevig, taai en waterdicht afdekfolie voor omkleden, omwikkelen, afdekken en beschermen. De folie is gemaakt van zogenoemde lage dichtheid polyetheen (LDPE), een zacht en veerkrachtig materiaal gemaakt op basis van olie en daarom heel goed te recyclen. Met deze folie zorg je er niet.


Hoge treksterkte, hoge scheurweerstand. U zit goed bij dé online agrarische groothandel voor een ruim aanbod plastic folie. Bekijk onze vijverfolie, landbouwplastic en andere folie ! Self-Adhesive folie , een stevige folie verkrijgbaar in transparant of wit welke gebruikt kan worden voor het kleven van vele materialen maar ook voor het bekled. Geef je producten extra allure met deze mooie, transparante fruitmandfolie op rol. Geschenkfolie of fruitmandfolie is ideaal voor het inpakken van een cadeaupakket, fruitman mooie plant of boeket bloemen.


Dankzij het glasheldere materiaal van hoge kwaliteit kunststof (PP) krijgt je aankoop . Luxe geschenkfolie en transparante inpakfolie in verschillende afmetingen, met een dikte van micron. Bestel uw geschenkfolie makkelijk online en profiteer van onze kwaliteit en groothandelsprijzen. Verpak en bescherm producten ongeacht hun grootte of omvang met transparante of zwarte verpakkingsfolie of beschermfolie.


Diverse diktes beschikbaar.

Dit product is beschikbaar in referenties . De niet steriele, polyurethaan fixatiefolie is soepel en rekbaar en volgt de lichaamscontouren. De folie is water- en bacteriëbestendig en heeft een hoge lucht- waterdampdoorlaatbaarheid. Geschikt om als verpakking te gebruiken voor niet al… € 00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts