vrijdag 18 september 2015

Accoya hout waar te koop

Het hout werkt veel minder dan andere houtsoorten , en heeft een constante kwaliteit. U kunt dit zonder behandeling buiten toepassen. Gedistribueerd in meer dan landen wereldwijd. PROMO dikte mm, breedte 1met lip en.


Bekijk welke kopmaat het beste bij uw project past. Voor actuele prijzen kunt u .

De unieke eigenschappen van Accoya hout worden niet aangetast bij machinale bewerkingen. Dit komt omdat het hout tot in de kern is gemodificeerd. Accoya hout is makkelijke te verwerken, vergelijkbaar met het verwerken van zachte houtsoorten. Hiervoor is geen speciaal gereedschap nodig en schuren voor afwerking . FSC logo accoya Cradle to Cradle rawcreations.


Snel te bezorgen of direct af te halen. Akwaliteit - geschaafd - unieke rawcreations. Via onderstaande linkjes kunt u bestekteksten .

De vraag naar duurzame (tropische) houtsoorten groeit echter sterker dan de aanwas ervan. Stelt u zich eens voor dat er nu een houtsoort is die het mogelijk maakt de stijgende vraag naar hardhout af te remmen en tegelijkertijd bossen en tropische regenwouden spaart. Centrum Hout houtwijzer bouwen . Bent u al bekend met de unieke eigenschappen van ecologische en duurzame houten gevelbekleding? Zijn dit niet dé kenmerken om ecologische en duurzame houten gevelbekleding te kopen?


Door deze stabiliteit is Accoya bij uitstek geschikt voor toepassingen als gevelbekleding. Met Accoya bouwt u ook houtconstructies, bijvoorbeeld een overkapping of luxetuinverblijf. De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig. Wij bieden innovatieve biobased houtoplossingen voor de Circulaire Economie, zoals onze unieke Cradle to Cradle gecertificeerde H2H-productlijn, Hollands hout en Accoya. Gadero verkoopt Accoya- terrasplanken, . Deze niet-duurzame houtsoort wordt bewerkt met een azijnzuur en daardoor ontstaan erg gunstige duurzaamheids eigenschappen.


Van Swaay Duurzaam Hout is uw partner voor maatwerk, . Ontbrekend: koop Zacht hardhout Accoya wint Ei - Vroege Vogels - Natuur en Milieu in. Accoya wordt gemaakt door grenen- of radiata pine (Montereyden) hout te doordrenken met aangepast azijnzuur. Na behandeling blijven de chemicaliën overigens niet achter in het hout en dat maakt Accoya een schone houtsoort. Momenteel is er een beperkt aanbod hout met het Keurhout -logo te koop.


Dit staat tegenover de houtprijs van Pinus Radiata, het soort hout waar Accoya van wordt gemaakt.

Ik weet het niet precies meer, maar ik meen dat dat rond de € 90per mlag. Ongeveer de prijs van grenenhout. Waar Accsys het voor inkoopt weet ik niet.


Wel weet ik dat dit behandelde hout te duur is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts