maandag 14 september 2015

Laminaat bijwerkstift

Fixx Products Kleurstiften GRIJS (Hout). Kleine beschadigingen kunnen met stopwas worden opgevuld. Met de stift kunnen krasjes en kleine beschadigingen worden ingekleurd. Technische specificaties. Een kleurstiftenset bestaat uit een 3-delige bijwerkstift en een stopwas staafje op kleur.


Miniroller dik polyamide 15cm.

Rechthoek borstel gebogen bi mat 10xmuur. Geen permanent herstel, maar . De reparatie van beschadigd laminaat gaat eenvoudig met onze reparatieset. Krasjes en deuken zijn netjes weg te werken. Bijwerk Stift met transparante lak voor het retoucheren van kleine beschadigen of krassen op houten en kunststof oppervlakken.


Stiften voor het weg werken van kleine beschadigingen aan houten of kunststof meubelen. Productinformatie: Kleur stiften (Transparante bijwerkstiften ) zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren. Voor de reparatie van een kras in laminaat , parket, hpl deur, hpl aanrechtbla is er een kleurstift.

Ontbrekend: bijwerkstift Reparatiemiddelen - Onderhoudswinkel. Dit product kan op houten vloeren gebruikt worden maar ook op laminaat vloeren. Deze kleurenset bestaat uit een bijwerkstift en een stopwas staafje op kleur.


Deze bijwerkstift is speciaal aangepast voor het bijwerken van meubels. De bijwerkstift is ontworpen om ontbrekende of onvolmaakte kleuren te. Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat. Het ligt aan deze afwerklaag of je iets aan de krassen kunt doen.


Laminaat heeft meestal een afwerklaag. Het beste kun je informeren bij de leverancier. Zoek je modern wit laminaat , klassiek zwart of een variant met een echte houtlook? Wil je extra brede planken of een v-groef?


Bekijk hier ons complete aanbod voordelige laminaatvloeren. Eenvoudig te gebruiken stift wist de meeste vlekken, krassen en andere onvolkomenheden van houten vloeren en houten meubels. PICOBELLO - Onderhouden, Reinigen, Repareren zoals een Prof!


De eerste hulp voor uw oppervlakken. Royal Furniture Care Wood Repair Set. Gebruiksaanwijzing: Beschadigingen . Geniet van uw privacy met de IdeAL Combischermen van hoogwaardige materialen!

Bestel online bij Nubuiten. De set voor reparatie van krassen, kleine gaatjes, deuken en kantschades. Te gebruiken op parketvloeren, laminaatvloeren , kunststof aanrechtbladen, HPLdeuren.


Alles om houtenvloeren, laminaat vloeren,marmoleum,pvc ,tegel vloeren schoon te maken en te onderhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts