dinsdag 22 september 2015

Koplatten raamkozijn

Dat doet u bij PontMeyer! U vindt bij ons koplatten in hardhout, MDF en grenen. Allen zijn reeds voorzien van een witte grondlaag, zodat u tijd bespaard.


Voor het afwerken van de wanden naast je kozijnen en deuren, heb je een koplat nodig. Bijvoorbeeld deze koplat MDF grijs gegrond 12x43mm 220cm.

Deze strakke deurlijst is gemaakt van MDF, dit zijn fijne houtvezels die zijn samengeperst, niet splinteren en makkelijk door te zagen zijn. Let wel op, het materiaal kan niet . Vandaag besteld voor 12. Koplatten voornamelijk voor aftimmeringen van houten kozijnen. De koplatten , hoeklatten en hollatten in ons assortiment dienen als afwerklijsten, ter bescherming, afwerking of verfraaiing van bepaalde oppervlakken.


Zo worden koplatten dikwijls ingezet voor het afwerken of aftimmeren van kozijnen om de naad tussen de muur en het kozijn af te dekken. De toepassing van hoeklatten .

Architraven worden ook wel deurlijsten, sierlijsten of koplatten genoemd. Ze zijn bedoeld voor een stijlvolle afwerking rondom een deur- of raamkozijn. Met een architraaf kunt u eventuele scheuren tussen een wand en kozijn verbergen.


Maar deurlijsten worden met name gekozen om deuren en kozijnen mooi aan te . Bestel nu uw koplat online bij MooieDeurlijsten. Wij zijn gespecialiseer in Deurlijsten, koplatten , plinten en plintneuten. Onze producten zijn verkrijgbaar in kwalitatief hoogwaardig - en makkelijk te verwerken - MDF (vochtwerend).


Daarnaast kunt u kiezen voor massief en authentiek grenen. Kwastloos gevingerlast hardhout profiel, Koplat geproduceerd uit plantage hout, rondom gegrond dat word gebruikt als aftimmerwerk. Bestel deze dan eenvoudig en snel uit het uitgebreide en scherp geprijsde assortiment hout van Bouwbestel. Er zijn verschillende soorten architraven . Meranti koplat gegrond 490cm.


In de regel zijn ze rond de 30mm breed. Je timmert ze met koploze nagels vast (of je gebruikt montagekit, scheelt weer plamuren) op het kozijn waarbij een gedeelte van de lat op de muur valt. Ongeveer de helft van de koplat zou op het .

Nu wil ik de kozijnen gaan afwerken met een koplat. Echter nu heb ik een vraag, moet ik deze koplatten tot aan de ondervloer door laten lopen? Voor een strak resultaat leg je het laminaat ook onder de kozijnen door (stukje van de onderkant het kozijn zagen). In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe makkelijk het is om een kozijn af te werken met de kozijnafwerking van Finidec. Prijs per m€ inclusief BTW Prijs per stuk lengte 490cm € inclusief BTW.


Vuren c geschaafd pefc. BTW Besteleenheid: per lengte. Toevoegen aan favorietenlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts