donderdag 17 september 2015

Hardstenen neuten

Onder bijna elke deur en onder de meeste vensters zit een drempel, ook wel dorpel genoem om de ruimte tussen de kozijnstijlen op de vullen. De deurdorpels worden veelal voorzien van eindstukken of neuten om de aansluiting op het kozijn te maken. Chinees hardsteen tegen een zeer aantrekkelijke prijs en op iedere gewenste lengtemaat. Het is van belang dat u precies weet wat voor een dorpel u zou willen hebben.


Die dorpels zijn er namelijk in vele soorten en maten.

Met vaste neuten dan is de dorpel helemaal uit een stuk gemaakt en sluit de deurstijl precies aan op de neut. Of met losse neuten dat kan natuurlijk ook dan ligt de dorpel zelf tussen die twee. Prijzen maatwerk zijn inclusief op gewenste lengte zagen en neuten maken. N= neuten ( tot 15cm hoog) . Ons bedrijf levert ook diverse materialen voor de bouw.


In de zogenaamde “natte ruimten” zoals badkamer maar ook bij buitendeuren worden hardstenen dorpels toegepast. Poel Natuursteen levert deze materialen aan aannemingsbedrijven in de regio maar ook aan particulieren. Voor dorpels en neuten geldt dat er uit .

Deurdorpel of drempel is vele soorten uitvoeringen. Bij Tonkes is vrijwel alles op het gebied van dorpels en drempels mogelijk. Details van deze hardstenen dorpel met neuten : Deze dorpel is uitgevoerd in Belgische hardsteen , ook wel bekend als Belgisch Blauwe steen. Bent u op zoek naar een hardstenen dorpel met neuten ? Dan bent u bij ons aan het . Energie besparen met natuursteen!


Vervang uw houten dorpels voor natuursteen , nooit meer schilderwerk en tocht! Wij komen vrijblijvend inmeten voor een prijsopgave. Laat Harder de dorpel vervangen en een gedeelte van de houten stijlen vervangen voor neuten. Een duurzame oplossing . Specialist in natuursteen voor grafmonumenten, interieur en exterieur. Neuten worden vaak samen met een natuurstenen dorpel uitgevoerd.


De neut krijgt de vorm van de kozijnstijl. Wij maken in onze eigen steenhouwerij natuurstenen stofdorpels, raamdorpels, onderdorpels en neuten op elke gewenste maat in belgisch hardsteen en andere natuursteensoorten. Enkele voorbeelden van door . Dus de hele onderdorpel vervangen voor Belgisch hardsteen incl.


Naast de traditionele buitendeurdorpel levert Nibo Stone ook een renovatiedorpel met verhoogde neuten.

Deze dorpel geeft niet alleen een esthetische uitstraling, maar biedt tevens een kostenbesparende en duurzame oplossing bij renovatieprojecten. De houten stijlen van het deurkozijn, die vaak . De dorpels met vlakke neuten hebben als voordeel dat deze in vergelijking met . Bestel uw Hardsteen producten veilig en snel online in de webshop van dorpel- shop leverancier van: Raamdorpels, vensterbanken, gevelplinten, en graveerwerk. Gaan weg wegens verkeerde afmetingen.


Woertman produceert een breed assortiment van dorpels. Dorpels van natuursteen. Zowel voor binnen als voor buiten.


Er zijn verschillende soorten dorpels namelijk: badceldorpels, binnendeurdorpels, rolstoeldorpels, schuine . In het natte Nederland staat een buitendeurkozijn altijd op een natuursteen dorpel met neuten zoals dat heet. Dat voorkomt dat het kozijn gaat rotten doordat het geen contact heeft met de veelal natte ondergrond die men buiten in dit klimaat natuurlijk altijd aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts