woensdag 23 september 2015

Handleiding stratego original

Download hier gratis uw Jumbo stratego original handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Met alle stukken behalve de infiltrant. Met de Infiltrant en Verkenners. KIES EERST WELK SPEL JE WILT SPELEN.


Stratego Duel: voor nieuwe spelers.

DOEL VAN HET SPEL: Verover de vlag van je . Elke speler krijgt speelstukken, welke op het speelbord geplaatst moeten worden. Let wel op, want de speelstukken kennen allemaal een eigen rang. Zo is er onder andere een kapitein, een verkenner, een luitenant, een spion en een bom. Maar uiteindelijk draait . Stel zo goed mogelijk je leger op en verover de vlag van je tegenstander.


Voorbereiding: Voordat het spel begint, zet je in het geheim je startopstelling neer. Het bekijken en downloaden van deze Bordspel handleiding is geheel gratis. Alle stukken staan bij .

Jij bent de opperbevelhebber van je eigen leger. Terwijl je je eigen vlag bewaakt, probeer je die van je tegenstander te veroveren! Deze uitvoering van het klassieke spel van aanval en verdediging heeft een. Je hebt een leger van speelstukken met verschillende rangen. Je opdracht luidt: Verover de vlag van je tegenstander en verdedig je eigen vlag.


Koop of Verkoop stratego op Marktplaats. De originele stratego van jumbo in zeer goede staat, compleet met originele handleiding. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Zo goed als nieuw Ophalen. Helaas hebben wij niets gevonden voor Spel - Kleine Magi r (Duitse verpakking met Nederlandse handleiding ). HABA Spel - Wie ben ik (Duitse verpakking met Nederlandse handleiding ). Geleverd door: PlanetHappy.


Al verzendopties vanaf € 3. Hellow, Ik zoek stratego , maar een ouderde versie (liefst in perfecre staat of zo goed als) (geen ontbrekende pionnen, grote beschadigingen aan het bord etc) Hier foto van. Op het bord zelf is in het midden een stukje witte verf aangebracht,verder is het spel nog compleet en inorde,inclusief handleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts