maandag 14 september 2015

Epifanes blanke lak

De zon vreet jaarlijks een laklaag weg. Bijhouden van de laagdikte is het devies. Klassieke jachtvernis met extra UV filter.


Optimale vloeiing, bijzonder hoge bolle glans, langdurig glansbehou UV bestendig, weer– en waterbestendig, prettige verwerking. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:bestel volgende werkdag in huis!

Watersporters geven ons een 3. Ik gebruik deze verdunt voor de eerste laag en trekt dan goed in het hout. Ook in tropische klimaten. Ze produceren zowel 1-component- als 2-component laksystemen voor verschillende ondergronden, zoals polyester en hout.


Epifanes Lak Blanke lak 1L. Hoogglanzende, ééncomponent klassieke jachtvernis op basis van houtolie fenol en alkydhars. Het ingebouwde extra ult.


Referentie: Laagste eerst, Referentie: Hoogste eerst. Optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendighei hoge bolle glans en langdurig glansbehou ook in tropische klimaten.

DD lak Blanke Lak Hoogglans UV. De lak is weer-en waterbestendig en beschikt over een ingebouwd UV-filter. Hierdoor wordt het hout optimaal beschermt tegen verkleuring door zonlicht. Twee componten (totaal liter), hoogglans met UV-filter. Bootlak en jachtlak voor uw schip nodig?


Wij leveren alle merken voor de scherpste prijzen. Bestel nu gemakkelijk en snel online bij Bootverfshop. Blanke lakken voor toepassing op boten, Paintdiscount heeft het op alle gebied. Op onbehandeld hout moeten lagen worden aangebracht, waarvan de eers.


Zeer aangename zijdeglans, mooie uitvloeiing en goed bestand tegen water en spatten van alcohol en huishoudchemicaliën. Toepassing: Als zijdeglanzende interieurvernis over één- en tweecomponenten . Isolatievernis voor tropisch hout in blanke lak syste- men. Harde en toch enigszins elastische grondvernis voor sterk werkend hout (masten, roeispanen). Interieurafwerking van vele houtsoorten, o. Onder- houd van bestaande blanke tweecomponenten . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Beschrijving: Hoogglanzende tweecomponenten jachtvernis op basis van polyesterhars en isocyanaat.


Zeer hoge buitenduurzaamhei Kras-, stoot- en slijtvastheid en weer - en waterbestendigheid. Traditionele blanke lak met een goede vloeiing en UV Filter.

Gratis verzending in Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts