donderdag 17 september 2015

Miedema houtbouw grijpskerk

Miedema Bouwmaterialen is totaalleverancier voor de bouw en aannemerij in Noord-Nederland en levert hout en plaatmateriaal, ruwe bouw- materialen, afbouwmaterialen en ijzerwaren. Het assortiment is altijd op voorraa wordt snel geleverd en voorzien van deskundig en persoonlijk advies of kan gehaald worden in de . Miedema Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van hallen voor toepassingen in detailhandel en agrarische sector. Bekijk hieronder ons aanbod per categorie!


We leveren houten kapschuren, houten zomerhuizen, houten bergingen, houten garages, houten paardenboxen en prieelen.

Bezoek onze website en bekijk het diverse en scherp geprijsde aanbod! Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Miedema Bouwproducten, Miedema Houtindustrie en moederbedrijf Miedema Groep zijn dinsdag. Montage- en Aannemingsbedrijf Miedema BV.


De Riet te Grijpskerk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Westerhornerweg Lutjegast. Houthandel voorheen Firma J.

Houtbouw Hiemstra heeft een uitgebreid aanbod van houten tuinhuisjes. Ook voor maatwerk tuinhuisjes kunt u contact met ons opnemen. Bouwde zijn schoonvader voornamelijk garages en andere kleine bouwwerken, Henk Dijk bouwde het bedrijf Miedema uit tot een hele sterke speler in de houtbouw en montage wereld. Plaats: Grijpskerk Werkgebied: km. Categorie: Bouwbedrijf . Miedemabouw handelde in boerengeriefhout en plaatste kippenhokken e. Tevens werd in die tijd ruiterhout verkocht.


Heb je nog vragen over een review? Hiemstra Houtbouw Grijpskerk is al meer dan jaar gespecialiseerd in de fabricage van houten. De meest volledige site met ruim 66. Denk hierbij aan hallen voor opslag, koeling en Daarnaast is ons bedrijf ook sterk in utiliteitsbouw, bedrijfs- en productiehallen. Auto Bijlsma Dusseldorp Henk Wierenga Asbestinventarisatie bureau.


Tom Polman Hoekstra bouw bv. Herman Jager HJ Milieu Houtbouw Terpstra. Miedema voerde een zeer intensieve veldkartering uit in vrijwel het gehele Groninger terpengebied.

De Langen, Knol en Taayke . Vindt hier uw bedrijf in Grijpskerk (km) en biedt uw klus bij meerdere bedrijven aan voor offertes. Gesorteerd van Z naar A. Hardegarijp, Viboa en V. Bij de laatstgenoemde club ben ik jaar hoofdtrainer geweest, de. Oostergo zal dan ook mijn 2e club zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts