dinsdag 22 september 2015

Boomstam tuintafel

Vind boomstam tuintafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.


Wilt u een houten stamtafel kopen?

De grillige vormen van houten boomstam tafels zijn de laatste jaren behoorlijk in trek. Een dergelijke landelijk en natuurlijk ogende stamdelen hebben veel uitstraling. Wij leveren de zogenaamde boomstam tafelbladen zowel in de vorm van tuintafel , sidetabel en binnentafel. Het bijzondere aan onze boomstamtafels is dat iedere tafel uniek is. Wij hebben persoonlijk de mooiste tafelbladen voor je uitgezocht en leveren maatwerk.


Je kunt zelf kiezen welk onderstel en welke afwerking je wilt, zodat je precies de droomtafel krijgt die je zoekt. Een unieke boomstamtafel staat robuust in elke huiskamer, vergaderzaal of onder uw veranda. De randen van de boomstamtafel v.

Boomstamtafel voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, direct uit voorraad leverbaar. Het blad heeft de natuurlijke vorm van de boom … Prijs o. Een boomstamtafel geeft een unieke natuurlijke look aan je woonkamer of kantoorruimte. Door de unieke vorm van elke boomstam is geen enkele boomstamtafel hetzelfde.


Wij maken je boomstamtafel graag voor je op maat zodat je een echte blikvanger hebt staan. Op zoek naar een boomstam tafel die je ook nog eens op maat kunt laten maken ? Kies uit een blad van 40mm of 60mm dik. Leverbaar binnen dagen, gemonteerd en uitgepakt.


Deze loodzware boomstam tuintafel is maar liefst 4m lang. Een eigen tafel maken klinkt als een heel leuk idee, maar kan een stuk moeilijker zijn dan je in eerste instantie zou verwachten. Zeker als je besloten hebt dat je een robuuste tafel wilt die gemaakt is van een boomstam.


Waar haal je immers een boomstam vandaan die lang genoeg is en een even grote of zelfs een grotere . Ook kunt u losse boomstam tafelbladen bij ons bestellen. De tuin is de plek om je even lekker in terug te trekken of samen te zijn met vrienden. Waar kan dat beter dan aan die fijne tuintafel , loungebank.

Deze schors wordt dan gesealed met een epoxy laagje, zodat het voor altijd blijft vast zitten. Een ander voorbeeld van een unieke boomstamtafels is een tafel dikke lagen epoxy met een hoogglans afwerking. Hieronder vindt u diverse gerealiseerde boomstam. Van een boom uit een tuin of park tot een tafel bij u in huis. Ook een boomstamtafel of zwevende wandplanken?


Neem een kijkje bij woodend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts