dinsdag 15 september 2015

Wandrail zwart

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!

Voor rechte delen maar ook voor in hoekdelen is het zeer eenvoudig om met wat wandrails en bijhorende plankdragers een compleet en stevig wandrailsysteem . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De wandrail Classic Dubbel beschikt over rijen met gaten op een raster van 50mm. Beheer al je spullen efficiĆ«nt. Deze wandrails zijn makkelijk aan de muur te bevestigen. Afmeting: x x 1cm.


Berg ze eenvoudig op met dit wandrailsysteem van SOVELLA.

Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw). Folder Promo Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Beschikbaarheid Online . Belasting : € Incl. Dulimex Plankdragers (zwaar) staal - gegalvaniseerd.


Dit product kan niet geretourneerd worden. Voorbeeld printen Voeg toe aan wish list. Staal, in meerdere kleuren gemoffeld. Rechthoekig model met een enkele rij sleuven en verzonken schroefgaten. Duraline industriƫle plankdrager modern zwart stuks.


Handson plankdrager enkel wit cm. Zwart wand railsysteem van aluminium voor het ophangen van whiteboards en andere objecten. De set bestaat uit rails van meter inclusief installatiemateriaal. U kunt het railsysteem gemakkelijk uitbreiden door meerdere railsystemen aan elkaar te koppelen.


Ook kunt u extra ophangsets bestellen om meerdere . Nog diverse andere onderdelen van element systeem.

Element systeem, 2x wandrail zwart 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts