donderdag 17 september 2015

Plankdragers leer

Vind plankdragers leer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met de leren plankdragers hang je je planken op een stijlvolle manier op!


Warme cognac kleur en vervaardigd uit echt leer ! Vele aanbiedingen bij bol. Leren Plankdragers koop je eenvoudig online bij bol.

Een stoer product in onze collectie, leren plankdragers ! Hierop kunt u uw mooiste woonaccessoires tentoonstellen. Uniek, stoer en net even anders! Dit zijn originele leren plankdragers gemaakt van soepel runds leer. Strak en mooi afgewerkt, geeft uw interieur een ander . Zelf een extra opbergplek maken moeilijk?


Niet met dit DIY stappenplan. Het enige wat je nodig hebt is .

Stroken leer voor het zelf maken van leren plankdragers. De leren plankdragers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de verschillende kleuren en planken die wij aanbieden passen ze in elk interieur. DIY: Stoere plankdragers van leer. Wij vinden een paar plankjes aan de muur echt ideaal voor wat extra opslagruimte.


Wij hebben de plankdragers van leer in verschillende kleuren, maar allemaal van dezelfde kwaliteit. Een wandplank met leer aan de muur bevestigen, is hip! Leren plankdragers met de hand gemaakt in Nederland. Te bestellen met of zonder plank.


LEREN PLANKDRAGERS - lead (set van 2) Deze prachtige 1 leren plankdragers zijn naast onze leren handgrepen een echte must have op het gebied van . Handgemaakt in Nederland. Verkrijgbaar in bijna verschillende kleuren en . Met deze stoere plankdragers geef je gelijk een stoere touch aan je interieur. De leerstroken zijn gemaakt van 1 stug leer en verkrijgbaar in meerdere kleuren , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts