dinsdag 15 september 2015

Meubelpoten rvs

Aluminium, Zamak, IJzer of Hout zijn. Ben je opzoek naar meubelpoten , kastpoten of bedpoten op maat gemaakt? Dan ben je bij RVS Land aan het goede adres.


Onze meubelpootjes worden gemaakt van geborsteld RVS en passen in ieder interieur. Bekijk ons aanbod meubelpoten online.

Nieuw Ophalen of Verzenden. Stevige vierkanten stalen design meubelpoot met een mooie RVS look afwerking. Deze moderne meubelpoot is erg geschikt voor onder een bank, kast, fauteuil of bed.


Stevige ronde stalen design meubelpoot met een mooie RVS look afwerking. Ronde RVS meubelpoot cm. De hoogte van deze stalen meubelpoot is 2mm (cm) en heeft een diameter van mm (cm).


De RVS -kleurige poot heeft aan de bovenzijde een metalen plaatje met vier gaten zodat u hem stevig kunt vastschroeven aan de gewenste meubelplaat.

Inspirations meubelpoten zijn verkrijgbaar in diverse . Vierkante poot 25x25mm RVS geborsteld met plaat. Bij de meubelbeslagshop. Creëer zelf uw unieke eettafel met een mooi houten blad met RVS poten , rond of vierkant, de keuze is aan u. Alle RVS poten worden op maat geleverd met een korte levertijd.


Meubelbeslagonline verkoopt hettich scharnieren en ladegeleiders, blum scharnieren en ladegeleiders. Deze ronde RVS meubelpoot heeft een diameter van 6cm, een hoogte van 110cm en is per stuk verpakt. Wilt u dit meubel niet monteren aan de wand?


Dan zijn deze meubelpoten uitermate geschikt om onder het badmeubel te plaatsen. Meubelpoot metaal Blok 80x80mm, 10cm, RVS -look. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Poot deco laat ieder meubel schitteren.

De poten zijn eenvoudig te plaatsen op nieuwe meubels maar ook ideaal om snel oude meubelpoten te vervangen voor een nieuwe look! Al onze meubelpoten zijn van . Omschrijving, Amalfi Rond kastpootje ø mm. Op deze site vindt u een groot assortiment tafelpoten, meubelpoten , RVS poten, stelpoten, tafelpootverhogers, tafelpootverbinders, meubelglijders, omsteekdoppen, insteekdoppen en aanverwante artikelen die u 24uur per dag kunt bestellen. Gelieve je zoekresultaten te verfijnen.


Toon de volgende resultaten . Hoogte mm regelbaar (regeling bovenaan). De los bijgeleverde RVS bodemring voorkomt beschadiging aan de vloer. Stuur door aan een vriend. Deze meubelpoot van Duraline in rvs biedt een tweede leven aan uw meubelen.


Met deze tafelpoot hoeft u niet langer uw meubelen te vervangen om van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts