woensdag 30 september 2015

Compostbak te koop

Vele aanbiedingen bij bol. Compost koop je eenvoudig online bij bol. In plaats van uw fruit- groente- en tuinafval gescheiden in te leveren, kunt u dit ook zelf composteren.


Bovendien bespaart u moeiteloos geld uit omdat u voortaan geen kunstmest meer . Te koop compostbak info zie foto , Kan eventueel geleverd worden ! Btw ( € 3incl.btw ) af kruizinga zelf.

Gratis af te halen compostbak met bodem. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Ontdek ons ruim aanbod compostbakken. Uiteraard kunt u zelf een compostvat maken , maar zou het u niet enorm veel tijd en moeite schelen als u een kant en klaar . Waar kan ik een compostbak kopen?


Doe dat gemakkelijk online bij Warentuin! Meer informatie over compostbakken kopen en zelf compost maken lees je hier. Door een compostvat of -bak aan te kopen, kies je er voor om jouw GFT-afval te composteren.


De elementen, die uit 1 gerecycleerd kunststofafval vervaardigd zijn, worden aangeboden in een eenvoudig bouwpakket.

De afmetingen van de compostbak : L . De meest gebruikte methode is een combinatie van één, twee of drie bakken, die je zelf ineen kan knutselen. Een compostbak of -silo is geschikt voor een vrij grote tuin. Je kan ook starten met een laagje aarde of goed verteerde compost ( te koop in tuincentra en bij sommige intercommunales).


Het compostvat uit kunststof bestaat uit een bodemplaat, de romp, het . Druk enter om het menu in of uit te klappen. Je kunt ook compost maken in een “kuil in de gron met een rand van stoeptegels eromheen”. Een betere oplossing voor de verwerking van grotere hoeveelheden tuinafval is de compostbak , in de handel vaak te koop aangeboden als doe het zelfpakket en meestal bestaande uit een houten bak. De compostbak bestaat uit een vierkante kuil, ongeveer . Dergelijke houten compostbakken hebben echter één nadeel:na verloop van tijd rotten de houten planken ! Voeg afval aan de bovenkant toe en schep de compost aan de onderkant eruit. De werking in een compostvat is snel, goed te beheersen, hygiënisch en je hebt geen last van insecten.


Voor een grote tuin, meer dan 2vierkante meter is een compostvat te klein. Kies dan voor meerdere compostvaten of een compostbak. Het enige verschil is dat de compostvaten nu ook te koop zijn in het kringlooppark, waar u bovendien ook compostbakken kunt . Heb je geen zin om te betalen voor je GFT-afval? Dan is thuiscomposteren misschien iets voor jou!


Voor de grotere tuin raden we een systeem van twee of drie compostbakken aan. Elke compostbak is ongeveer m³ groot.

Zowel de bakken als de vaten worden gesubsidieerd via OVAM en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts