dinsdag 29 september 2015

Dubbele rombus

De dubbele rombus geeft een moderne strakke doorlopende lijn aan een tuinwand of gevel. Het voordeel van dit profiel is dat de wand wel wind en waterdicht is, terwijl het lijnen spel behouden blijft. Het profiel is verkrijgbaar in verschillende exclusieve houtsoort.


De Siberische Lariks is van deze houtsoort het . Het lijnenspel in een tuin is heel bepalend voor de totale look.

Awood heeft de Awood Rombus opgenomen in het assortiment. De Awood dubbele Rombus is in verschillende houtsoorten beschikbaar. Wil je het hout niet laten vergrijzen, dan kan het door u of door de professional in verschillende kleuren Woca Exterior Oil geolied worden. Afbeelding van alle types. Cape Cod is een houten gevelbekleding dat al jaren met succes weerstand biedt tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden.


Vervaardigd volgens innovatieve. Onbehandeld Douglashout. Populaire houtsoorten in rhombus zijn western red cedar, thermisch gemodificeerd grenen en siberisch lariks hout.

Een must is bij montage op . Dubbele rombus Thermo Pine en Siberische Lariks De monsters zijn weer gezaagd en gaan mee in de auto. Heeft u ook interesse om de dubbele rombus toe te. Topgarden Hoveniers heeft in zijn stand meerdere tuinwanden opgebouwd. This is the default global natural language description of the content on the site pages. Na de bouwvakantie komt er nieuwe voorraad dubbele rombus binnen.


Beide zijn zeer geschikt om modern ogende en stabiele lijnen in de tuin te krijgen. Rhombus deel, DOUGLAS, 18x70mm. De natuurlijke look van deze beide houtsoorten, geven de moderne tuin een warme. Houtsoort: gemodificeerd Lodgepole Pine, verduurzaamd en afgewerkt met watergedragen acrylaatlak. Hout moet duurzaam zijn geproduceerd.


Profilering: dubbele rhombus. Verduurzaming: vacuümmethode . ThermoWood of thermisch naaldhout (HOTwood) is het alternatief voor kostbare exotische houtsoorten. Ontdek hier de voordelen van HOTwood gevelbekleding.


Hout Lodgepole Pine, verduurzaamd en afgewerkt met watergedragen acrylaatlak.

Toepassingsgebied Gevelbekleding. Douglas dubbele rhombus 25x14 Hout, douglashout, gevelbekleding, gevelbekleding, naturel, buiten, 2 140.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts