woensdag 23 september 2015

Log house te koop

Loghomes Nederland is een bedrijf gespesialiseerd in het bouwen van houten woningen. Gedreven door onze passie voor houtbouw. Bouwen met hout kan uitgevoerd worden met zeer veel verschillende systemen.


Zo heb je bijvoorbeeld : Houtskelet bouw , Houtstapelbouw en Post and Beam. Jan Entjes van Canada Huis bemiddelt in de aankoop van huizen uit Canada gemaakt van Western Red Cedar. Canada-Huis-0Een houten huis van CANADA HUIS is het beste wat er te koop is op het gebied van houten woningen.

Een Red Cedar log home wordt wel de Mercedes onder de log homes genoemd . IZBA - Log Huis, Loghouse, Chalet, Houten huis of Bungalow. Wil je het gehele jaar in het huisje kunnen verblijven dan adviseren we een balk dikte van minimaal 90mm. Rhino Loghouses heeft de afgelopen jaar een aantal zeer succesvolle projecten gerealiseerd. En daar zijn we trots op. Een aantal van deze projecten willen we graag met u delen.


Ze zijn te vinden op onze links. Rovaniemi Log House is a producer of quality log houses and wooden homes from Laplan Finland.

VG loghouses BV is zowel technisch als financieel positief getoetst door Woningborg. Hierdoor zijn we lid geworden waardoor u de mogelijkheid heeft om een afbouw-garantie certificaat aan te kopen. Woningborg heeft twee verschillende typen certificaten voor particuliere kopers. Het Certificaat Nieuwbouw en het . Wooden House - Houses for sale - Do you wish to buy a house In the leading National Real Estate Portal we have thousands of apartments and detached houses in Lisbon, Oporti and all over the country.


Levering van kant en klare units, U hoeft niets meer te monteren, gewoon afladen , de stekker erin, klaar en genieten maar! Bouwpakketten uit ruwe stammen, voor zelfbouw, of u laat het door ons opbouwen. Luxe Canadese Log Cabin 25. Deze vrijstaande Canadese Houten Bungalow kenmerkt zich door luxe en comfort en is gelegen op een rustige plaats aan de rand van het park.


Dit prachtige boomhuis is compleet ingericht voor personen en wordt verkocht inclusief inventaris en 634meigen grond. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. In Canada en Amerika wordt white pine erg veel gebruikt voor log homes.


Net als in ieder huis is het belangrijk om vocht uit de constructie te weren. De laatste jaren wordt het merk Osmo gebruikt voor onderhoud van Log homes. Bijzondere recreatiewoning te koop Veluwe. Pioneer Log Homes for Sale.


Bouwgrond te koop in Serinchamps.

Effectieve vlakke bouwgronden te koop in hartje Ardennen - Dinant - Ciney - Durbuy - centraal gelegen vlakbij autostrades. Bouwrijpe percelen met nutsvoorzieningen - vrij van aannemer. Kuusamo in Finland maakt verschillende typen van logwoningen varierend van 88mm grenen logs, isolatie en een gipswand tot massieve ronde logs van 230mm of 275mm. Om een indruk van het hout en de woning te geven bekijk de video alleen ja je verstaat er niks van!


Expanded Polystyrene Made Dome House. U wil een chalet kopen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts