woensdag 30 september 2015

Balustrade hek trap

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. Balustrade hekwerk nodig? Wij hebben diverse modellen en maten, onder andere in traditionele sfeer. Bekijk de mogelijkheden in de webshop.


Bezoek onze showroom in.

Stalen traphek met houten regel en rvs spankabels BAL45 . Traphek , ballustrade voor een overloop. Is gebruikt bij een spiltrap , nu overbodig geworden. Een goed ontworpen stalen balustrade of traphek versterkt het design van de trap , het maakt de trap tot een geheel met de bovenverdieping. Balkonhekken en trap (leuningen). Om optimaal te kunnen genieten van uw balkon, . Hier vindt u de prijzen, soorten en wettelijke voorschriften van balustrades.


Een balustrade , is een hek om uw balkon, dakterras, overloop of trap.

Alles voor je trap : van traprenovatie tot trapleuning en leuninghouder. Ook vlizotrap, traphek en trapmat. Check ons assortiment in de bouwmarkt of online. De inox balustrade is sterk in opmars.


Maar de spijlafstand is te breed. Daar kan een kind gemakkelijk tussen door. Voor een trap met een balustrade heeft u . Bettacare klemhek autoclose deur traphek.


Steigerbuizen lenen zich uitermate goed voor het maken van traphekken , balustrades en overige hekwerken. Zowel horizontale als schuine hekken en relingen . Vaak worden balustrades van horizontale spankabels voorzien. Het is een transparante invulling en de kabels zijn sterk genoeg om personen op te vangen.


Bouwbesluit balustrades en traphekken. Geautomatiseerd schuifhekken op rail met houtbekleding in Thermo grenen piano. Met aan de ene zijde een trapwang tegen de muur en aan de andere zijde.


Beste, Deze voormiddag is de plaatsing van de balustrade op ons terras prima . Storax balustrades en traphekken worden opgebouwd uit standaardcomponenten leuningdragers, balusters , ronde leuningen en panelen. Een stalen balustrade met glas zorgt er voor dat de balustrade niet.

Glas zorgt voor een transparante maar toch veilige balustrade. Trapleuningen , traphekken , balustrades en videhekken van smeedijzer zijn een veilige én decoratieve oplossing. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiling kan . Vergelijk veiligheidshekjes, o. Wilt u zelf een trap ontwerpen of een origineel design in uw huis? Voor trappen , leuningen, balustrades te Brugge en meer bent u bij Van De Cappelle aan het . Wil je balustrade laten plaatsen? Neem dan een kijkje in de prijsgids balkonhekwerk.


Met traphekken , balustrades of leuningen door Metak ben je verzekerd van maatwerk toegespitst op jouw wensen en woonsituatie. Wij stellen namelijk altijd. Een borstwering is een gesloten vloerafscheiding, terwijl een balustrade een laag hek is aan de rand van, bijvoorbeel een trap om te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts