vrijdag 11 september 2015

Canadese blokhut kopen

Deze boomstam- chalets zijn onverwoestbaar, onderhoudsvrij en energiezuinig. Een Red Cedar log home wordt wel de Mercedes onder de log . Zoek een chalet uit van topkwaliteit voor lage prijzen. Loghome - boomstammenhuis - houten woning - houten huis- blokhut - ceder.


Top pagina bouw van een huis in canada. We zijn erg trots op het feit dat onze huizen tegen een hoge kwaliteit .

Als bouwbedrijf zijn wij al een aantal jaren gespecialiseerd in het bouw van Siberische massief houten chalets zoals: Prieëlen. Sauna´s (Out door en Prefab). Tuinhuisjes ( Blokhut of Log huis). Bungalows (Mobiel chalet, Boomstamhuis, Log house). Vakantie huis, Houten huis, . In mijn zoektocht naar een super goed geïsoleerde woning heb ik meerdere zaken overwogen en dat begint natuurlijk bij de basis, de Nederlandse norm voor bouwen van nieuwbouw woningen.


Nu heeft men allerhande leuk verzonnen termen zoals energie neutraal, zero emmision bouwen, nou ik hou het. Wat doe je als je graag regelmatig naar Oostenrijk op vakantie gaat, drie honden hebt en daardoor moeilijk accommodatie kunt vinden? Dan bouw je een eigen huis!

Canadese blokhut kopen ? Tenminste, dat was de redenatie van Robert Sol en zijn vrouw. Zij kozen ervoor om een duurzaam chalet te bouwen van ronde . Het hout is een beetje zacht, laag in gewicht, maar wel erg duurzaam. We bieden onze klanten complete services voor de bouw van ecologische eengezinswoningen en voor de binnenhuisinrichting.


We werken in Polen, Oostenrijk en Duitsland. Daarom zouden we graag volledig in hout bouwen, geen houtskelet, maar met volledige 20cm dikke houten balken, geen canadese stijl (ronde balken) maar toch een strakke moderne woning met voldoende glaspartijen. Er zijn een paar bedrijven die dit aanbieden in België, een van die bedrijven voert op . Onze services omvatten: – bouw. Zelf houdt u niet zo van de standaard blokhutten en wilt graag een unieke blokhut in uw tuin. Bij Lugarde kunt u kiezen uit een breed assortiment aan tuinhuizen en blokhutten en het is . Oirschot: Antiek-, kunst- en.


Deze luxe houtsoort is noest- en harsvrij. Ook deze soort is noest- en harsvrij. Tenslotte is er nog de Nordische Fichte, die afkomstig is . U wil een chalet kopen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts