maandag 21 december 2015

Boomstammen kopen staatsbosbeheer

In februari organiseren we de zogenaamde haardhoutdagen. In diverse bossen kun je dan haardhout kopen , maximaal soms kuub p. Ieder bos heeft zijn eigen houtsoorten. Het hout is al gezaagd tot stammen van maximaal 2. Op de meeste locaties moet je vooraf hout reserveren.

We zijn trots op ons hout. De diverse rondhout boomstammen worden door DEVOBO zowel aan zakelijke afnemers (o.a. zagerijen en plaatwerkindustrie) geleverd als aan particulieren die. Vermeld in uw bericht het gewenste aantal . Koop of Verkoop boomstammen op Marktplaats.


Rechtstreeks van bos tot klant. Wij verwerken onze grondstoffen tot meterhout, 2- meterhout en stammen, dit op een ecologisch verantwoorde en duurzame wijze. Boomstammen kopen voor de.

Sites van staatsbosbeheer , natuurmonumenten etc. De verkoop vindt plaats per perceel, bestaande uit gezaagde stammen. De kosten zijn euro per stam, euro per perceel. Staatsbosbeheer oogst hout . Bij Van Dijken zaag ik mijn eigen producten uit boomstammen. Maar natuurlijk kun je mijn planken en balken ook gewoon zo kopen.


Tijdens een koude winter is er flink veel hout nodig om houtkachel of open haard te laten branden. Eerst stammen stapelen en dan uitrusten met warme chocolademelk bij een knappend vuurtje. In De Elzen in Dordrecht start om 08. De boomstammen zijn ongeveer één meter lang. Iedere klant mag maximaal vijf kuub hout kopen.


De vraag naar dit hout is inmiddels groter dan het aanbod. Nieuwe verzoeken om dit soort hout te kopen worden dan ook niet in. Vers brandhout direct uit het bos?


Zelf zagen met een motorzaag is vanwege veiligheid niet toegestaan.

Gratis haardhout, gratis brandhout, gratis openhaardhout Gratis haardhout Als je op. Haardhout kopen staatsbosbeheer. Gereedschap en alles voor je tuin vind je op Marktplaats. Je wilt het waarschijnlijk in je open haard. Dat lijkt in de regel niet veel te gebeuren.


Af en toe organiseren we een verkoopdag voor boomstammen. Wat we wel vaker doen is een sprokkeldag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts