dinsdag 29 december 2015

Stalen trapspijlen

Geef uw balustrade hekwerk een klassieke uitstraling met deze stalen trapspijlen. Onderling prima te combineren. Veilig en snel online te kopen. Verder vindt u hier houten en smeedijzeren trapspijlen en diverse traponderdelen, zoals leuningdragers, trapleuningen, hoofdbalusters, balusterbollen, etc. Een populaire massief stalen trapspijl, Ø 14mm.


Vind trapspijlen op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Vele trapspijlen online verkrijgbaar en snel geleverd! Van metalen tot houten trapspijlen , in verschillende hoogtes en kleuren! Dries Heijlen ontwierp onze trapleuning in de stijl van art-nouveau.


Ons oud herenhuis is in ere hersteld. In onze landelijke woning passen de smeedijzeren trapspijlen perfect bij de eiken traptreden. De hamerslagen en de ijzerkleur geven de spijlen een natuurlijke uitstraling.


Gersjes Gietijzeren Ramen BV.

Al meer dan jaar toonaangevend op het gebied van gietijzeren ramen en voordeurroosters. Dus constructief gezien zijn ze even sterk als de oospronkelijke in gietijzer of . Bouwmaterialen is al een aantal jaar een bekend adres voor antieke trapspijlen. Wat ontstaan is vanuit een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste specialisten voor antieke trapspijlen in Den Haag en omstreken.


Wanneer u op zoek bent naar antieke trapspijlen of gietijzeren trapspijlen bent u dan ook . Bij grote aantallen gelden speciale prijzen. Klassieke trap met witte trapspijlen en houten treden. BannisterStaircasesStairsHallPalmsStairwaysLaddersLadderHalle. De gelakte eiken trap Las Palmas brengt u naar de Spaanse kust. Deze wit geschilderde trap met stalen sierspijlen past uitstekend in iedere woning.


In sommige gevallen kan je je trapspijlen gemakkelijk zelf vervangen, maar hoe ga je daarbij best te werk? Nieuw gegronde sleutelgat profiel trapleuningen. Behalve de trappen en trapspijlen maken wij ook de bijbehorende trapspillen. Gebruikte Stalen Spiltrap . Uiteraard is alles maatwerk en worden onze producten met de hand gefabriceerd in onze eigen werkplaats. Info over stalen trapspijlen.


Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts