vrijdag 25 december 2015

Vloer paardentrailer vervangen

Een veel voorkomend probleem bij paardentrailers zijn rotte vloeren. Door de ammoniak in de urine van de paarden wordt een houten vloer van een trailer bij verkeerd gebruik snel aangetast. Het is belangrijk om de trailer regelmatig te ventileren en goed schoon te houden.


Verder is het aan te bevelen om een rubber . Door de ammoniak wat in de urine zit van de paarden kan een houten vloer van een paardentrailer bij gebruik aangetast worden.

Vandaag de trailer weer eens van stal gehaal morgen heb ik die namelijk nodig. Zelf nieuwe bodem in trailer zetten? Met aluminium vloerplanken in uw paarden trailer , maakt u een bodem die niet meer wegrot. Deze aluminium vloer profielen zijn speciaal gemaakt voor trailers en aanhangwagens.


Ze zijn licht, sterk en makkelijk te monteren. Voor een tweepaards trailer. In deze tweepaards trailer hebben we een houten vloer verwijderd en een nieuwe aluminium vloer geplaatst.

Het grote voordeel van een aluminium vloer in een paardentrailer is, dat het nooit meer rot. Na het vervangen van de houten vloer van uw paardentrailer door een aluminium vloer zal uw paardentrailer nog jaren . Onderhou reparatie en moderniseren van uw paardentrailer. Dankzij onze vakkennis en professioneel ingerichte werkplaats, kunnen wij alle veel voorkomende reparaties aan uw paardentrailer uitvoeren.


Ook voor grotere reparaties als het vervangen van vloer en wanden bent u bij ons aan het juiste adres. Reparatie en vervangen bodems. Vaak is de bodem van een trailer van hout gemaakt. Betonplex, verlijmd multiplex en hardhouten planken zijn veel voorkomende bodems. Alle houten bodems krijgen op den duur last van rot.


Soms is dit niet gemakkelijk te controleren, zeker wanneer er een gietvloer of verlijmde mat op de bodem is . En met de AluPlast vloer van Thiel met jaar garantie op doorrotten is de kans op een dure bodemreparatie nagenoeg minimaal. Een belangrijke tip hierin is: verzeker uw paardentrailer. In NL zijn de premies voor een casco verzekering van een aanhangwagen gering. Bij diefstal, maar dus ook bij een schade, kan een . Herstellen en renoveren van trailers.


Vaak kunt u na renovatie weer jaren vooruit met uw trailer.

In het geval van een schade kunnen we de gehele taxatie voor u afwikkelen en een reparatie natuurlijk geheel uitvoeren. Ook het vervangen van vloeren en wanden van paardentrailers is geen enkel probleem, veelal zijn alle . Ik zit even met het volgende, van het weekend heb ik de rubberen gietvloer uit mijn trailer proberen te trekken, nou is er een gedeelte uit, maar de rest. Uitstekend onderhouden Goede bodem en inclusief trapbescherming aan beide zijden Verlichte zade.


Berlicum nb (Noord-Brabant) . Standaard is de trailer van vele gemakken voorzien voor optimaal gebruikersgemak. De Weijer Cavalier paardentrailer is leverbaar met een 18mm. PPL opbouw in de kleuren wit, zilvergrijs, en zwart met een polyester kap. Tevens is de trailer ook leverbaar met aluminium zijwanden en vloer. Dankzij onze grote passie voor paarden en interesse in de paardensport bieden wij uiteraard ook een ruim assortiment aan paardentrailers aan.


Een goede en veilige paardentrailer is onmisbaar voor elke paardenliefhebber. Door onze jarenlange ervaring met paarden en de paardensport zijn wij in staat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts