dinsdag 15 december 2015

Magnetisch visspel

Gedetailleerd en decoratief visspel voor de jonge visser. Geschikt voor vier spelers. In de vijver zijn twintig vissen en met de vier magnetische hengels kan je de vissen vangen.


Er zijn tien vissen, twee zeesterren en twee magnetische hengels. Wie vangt de meeste visjes?

Een vrolijk houten visspel van het merk Djeco. Het spelletje bestaat uit houten magneetvisjes en houten hengeltjes. Djeco magnetisch visspel Fishing Shark is een leuk houten visspel met kleurrijke haaien en onderzeeërs en houten hengels. Dit prachtige visspel is een.


Dit houten visspel met verschillende vissen en houten hen. Je vindt het bij Lobbes. Magnetisch Visspel , 19dlg. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis!

Hengel de vissen uit de oceaan. De vissen en de hengel bevatten magneten. Wie hangt er aan mijn hengel? Dit leuke magnetische visspel oefent de oog- handcoördinatie.


Verpakt in een prachtig doosje, dat meteen ook dienst doet als zwemvijver. Naar kassa en afrekenen. Veilig betalen met alle bekende betaalmethoden Cadeautje? Wij pakken het gratis voor je in! Verzenden binnen NL €Verzenden naar BE €Gratis verzending vanaf €Achteraf betalen met Afterpay.


Heel leuk magnetisch visspelletje voor de allerkleinsten! U moet minstens stuks toevoegen voor dit product. Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Speel het als een spel of speel met deze mooie visvijver . Je moet met hengeltjes waar magneten aan zitten de vissen waar ook magneten aan zitten proberen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ben je op zoek naar fishing sharks van Djeco?


Aan iedere vis zit een magneet.

Vang de vissen door er met je hengel overheen te gaan. Laat je gevangen vissen weer. Een leuk behendigheidsspelletje om alleen of samen te doen.


In het doosje zitten houten hengeltjes en houten zeefiguren die door magneetjes gevist kunnen worden. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts