donderdag 24 december 2015

Modern houten huis

U heeft besloten om een moderne houten woning (log house ) te creëren met een gezonde leefomgeving - Selecteer een geschikt project uit onze woning catalogus. De verwachtingen van een. Perfect geïsoleer traditionele logbouw-technieken, en modern ontwerp, allemaal in één huis.


Zulke huizen bouwen wij graag. Moderne prefab woningen van Finnhouse zijn mooi, comfortabel en duurzaam.

Onze schuurwoningen, loftwoningen en bungalows worden met het paal- en balk systeem gemaakt. Met elke moderne prefab woning creëren we een open leefplek met veel licht en ruimte. Houten huizen met hoge kwaliteit voor een gezonder en natuurlijker leven.


Ons doel is om prachtige, functionele en ecologische houten huizen te creëeren die goed voor haar bewoners zorgen. Ons assortiment bestaat uit moderne Scandinavische stijl loghuizen evenals traditionele loghuizen en vakantiewoningen. In dit Ideabook hebben we negen van deze moderne houten huizen voor je op een rijtje gezet.


Doe inspiratie op voor je eigen houten huis ! En dat bewijzen de houten huizen die we je vandaag laten zien zonder twijfel.

Stuk voor stuk bijzonder qua architectuur en met een zeer unieke vormgeving. Deze woningen laten het traditionele houten huis ver achter zich. De aansprekende symbiose van hout met glas, wat ieder HUF huis een onmiskenbaar eigen karakter verleent, zal uw leven in velerlei optiek verrijken. Daarom ook hebben veel opdrachtgevers inmiddels meerdere malen voor een HUF huis gekozen.


Klassiek moderne vakwerkbouw . Altijd al een houten woning willen hebben? Net even iets anders dan de rest? Of liever een moderne houten woning met strakke lijnen? Bij de Blokhut specialist is alles mogelijk.


Houten woningen en houten chalets zijn vergeleken met stenen modellen voordeliger. In Scandinavië is hout al eeuwenlang het favoriete bouwmateriaal. Geen wonder, want een houten huis bouwen en erin leven is een aparte ervaring.


Bouw uw eigen houten huis op maat met Jaro Houtbouw! Wij leveren stijlvol maatwerk en bouwen overal in Nederland. Bezoek onze website en laat u verrassen!


Geen zorgen, Finnlogs Houtbouw kan u optimaal informeren.

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Van strak en modern tot traditioneel en authentiek: bij het ontwerpen van uw houten droomhuis kunt u bij ons alle kanten op. Wij weten als geen ander hoe fraai de natuurlijke uitstraling van een . Elke maand helpen we weer nieuwe mensen met de keuze van de juiste houtverven voor hun houten huis. Mocht u advies of hulp nodig hebben mbt uw. Op een steenworp afstand van de Vinkeveense Plassen staat deze prachtige moderne houten huis van houtskeletbouw.


Een woning is iets puur persoonlijks. Dankzij Hout Coatings heeft de eigenaar het . De een houdt van modern , de ander van klassiek. Een Zweedse woning laat ons hart sneller kloppen. We kunnen u er urenlang gepassioneerd over vertellen. Indien het huis van hout gebriceerd wordt in prefab elementen kunnen wij de buitenzijde betimmeren in verschillende houtsoorten.


Een duurzaam huis in een nieuw jasje. Dat was het doel van Kolijn en Hella toen ze begonnen aan hun strobouwhuis met rieten kap. Een modern en strak huis bouwen dat toch duurzaam is.


Stilstaand beeld van Zelfontworpen houten huis. Heeft u plannen voor nieuwbouw en wilt u zelf uw houten huis bouwen? Wij kunnen standaard modellen leveren maar wij kunnen ook uw houten huis laten ontwerpen en fabriceren.


De modellen variëren van klassiek tot modern waarbij de nadruk ligt op de Noorse bouwstijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts