woensdag 30 december 2015

Spoorbiels tafel

Spoorbielzen tafel 2cm. Deze spoorbielzen tafel is afkomstig uit Indonesië en heeft een robuuste landelijke uitstraling. Tevens kunnen wij deze ook maken in elke gewenste maat.


Aan verlanglijst toevoegen loading. Ramzi tafel van spoorbielzen gemaakt.

Unieke tafels vind je bij Kötter Wonen Oldenzaal en ze zijn ook online te bestellen! Sleeper Railway Side table Eet- en Salon tafel metalen poten. Sleeper wood railway ruw houten side table met polished steel poten het bijzondere aan deze side table is dat u door een chromen onderstel. Vind bielzen tafel op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Zoals op de foto kunt u hem ook als bank gebruiken. En hij is in verschillende maten. Krimpen aan den IJssel, ZH .

Leuk dat ik uitgekomen ben op dit forum. Ik ben sinds kort bezig met een projectje. Ik wil graag een salon tafel maken van spoorwegbielzen en een chromen.


Bij Destijdsch hebben we een ruim aanbod oud hout, waaronder oude houten spoorbielzen. Deze oude spoorbielzen zijn afkomstig van oude sporen of spoorwegen waar de houten bielzen zijn vervangen door betonnen bielzen. Deze houten spoorbielzen zijn van eiken hout en zeer duurzaam. Deze tafel is uniek want hij is gemaakt van oude spoorbielzen , hij wordt dan ook wel “ Railway” tafel genoemd.


Met deze tafel heeft u echt iets unieks in huis! Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Helaas hebben wij niets gevonden voor Salontafels bielzen. Controleer de spelling van je zoekterm. Wist u echter dat van spoorbielzen ook meubels gemaakt worden?


Sinds een jaar is dat inderdaad mogelijk. Een firma van het eerste uur die deze tafels op de markt bracht is de firma Wielink uit . Robuuste tafel van massief hout met gerestaureerde spoorbielzen. De met zwart teer behandelde spoorbielzen van vroeger zijn niet meer toegestaan.


Het toppunt van recycling!

Echter zijn er tegenwoordige moderne bielzen van hout te koop. Kies bij houthandel Gadero uit eiken en grenen houten spoorbielzen voor het maken van borderranden in uw tuin tot het doe het zelf bouwen van een bijzondere tuinbank. Leuk om te combineren: de bijpassende eettafel , eettafel bankje en de stoere sidetable.


Dat maakt de keuze bij een salontafel kopen voor u gemakkelijker. U houdt namelijk vanaf het eerste moment heel simpel met uw eigen wensen en voorkeuren rekening. Bijvoorbeeld door uit te gaan van het bestaande interieur in de woonkamer en daar de keuze voor een salontafel op aan te passen.


Met wel honderdduizend zoekertjes voor tuingereedschap, bomen of planten en voor een tafel of een tuinset. Of een stel stoute tuinkabouters? Bekijk de designcollectie van gothlitdata.


De Matzoe tafel is een prachtige robuuste tafel vervaardigd uit oude spoorbielzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts