donderdag 31 december 2015

Zak brandhout brico

Golden Flame houtblokken dm³. De houtblokken in gemengde soorten zijn verpakt in een zak die gemakkelijk opgebergd kan worden. Hij is geschikt om uw houtkachel of open haard. Bij de aankoop van brandhout zal u vaak de keuze hebben uit drie à vier soorten met een verschillende hardheid.


Harshout of hout van naaldbomen gebruiken als brandhout is mogelijk, maar let dan zeker op het volgende: bij de verbranding knettert en knapt het vuur fel. Pellets worden eenvoudig verpakt in zakken. Dit gekliefd brandhout uit loofhout is geschikt voor houtkachels, inbouwhaarden en open haarden.


Deze houtblokken zitten verpakt per 10dm³. Bewaar brandhout liefst buiten of op een goed verluchte plaats waar het beschut is tegen de regen. Dek je houtblokken nooit helemaal af en leg ze bij voorkeur ook iets van de . Het is niet alleen goed voor je portemonee maar ook voor het milieu, want het hout is van duurzame afkomst.


Verkrijgbaar in handige meeneemzakken van ongeveer dm³. Tip: stapel op een droge plek, zodat het hout 1 zijn werk kan doen. De keuze van goed brandhout is belangrijk voor de kwaliteit van het warmterendement. Ontbrekend: zak Brico lommel - Haardhout kopen? Tuinartikelen › Haardhout zakken luchtgedroogd haardhoutmix.


Cartri houten box voor afvalzakken Puro. Hillhout houten berging voor brandhout Twin. Weka Houten tuin- en terraskast met berging voor brandhout 357A naturel. Samenstelling : els - eik - es.


Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw). Brandhout in zak dm³. Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Beschikbaarheid Online . Voor terrassen en stevige schermen om bv.


Prindal hout uit Denderwindeke voor u een mooi gamma in voorraad. Of ga naar onze producten. Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Hubo te kunnen zien.


Van Marcke Origine Taberno. Stalen handdoekradiator, vervaardigd uit horizontale, gebogen ronde buizen (diameter: 23mm) en twee verticaal aang … € 40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts