vrijdag 11 december 2015

Groot wijnvat te koop

Koop of Verkoop wijnvat op Marktplaats. Houten regentonnen wijn vaten groot of klein met houten kraan, pomp of overloop. Te koop wijnvat groot en massief is gebruikt in de showroom. U bent welkom om het wijnvat te komen bezichtigen. Tik hier voor meer informatie liter € 4-.


Partijen nieuwe kastanjehouten vaten te koop ( min. Afname stuks) .

Teak bakken klaargemaakt opgeleverd. KOOP UW WIJNVAT GEMAKKELIJK EN SNEL OP WIJNVAT. Vindt hier uw gebruikte en nieuwe wijnvaten gemaakt v. Wijnvat kopen ter aanvulling van uw interieur? Barrel Atelier is dé plek om gebruikte wijnvaten te kopen. Onze wijnvaten zijn van de hoogste kwaliteit.


Vanwege ons ruime assortiment is er veel mogelijk! Behalve deze vaten te vullen met drank ( beetje erg groot ) zijn ze uitstekend om de hobbyruimte op te leuken.

Bier, Wijn en overige dranken. Pino, je kunt ze bellen en vragen of er duigen of verzaagstukken los te koop zijn. Bouwbedrijf Albada uit Stavoren heeft al vier jaar een aantal reusachtige wijnvaten op zijn terrein liggen. Directeur Willem Albada moet wekelijks nee verkopen aan geïnteresseerden die een vat of vaten willen kopen.


Is het niet eens tijd de resten van het uit de hand gelopen feestje op te ruimen? Voor het Aftappen van uw Regenwater. Prijs 1Inclusief BTW. Het ís ook mooi wat Slaaf doet, in zijn schuur bij Zuidlaren.


Kijk, dit is een wijnvat geweest. Gouden handel, zo bleek. Ik kocht ze voor een rijksdaalder per stuk. De interesse bleek al snel groot. Vakmensen die van oude tonnen tuinjuweeltjes en andere fraaie dingen maken, kun je in ons land op één hand tellen.


Hier vind u een overzicht van onze wijnvaten en accessoires. Liggend wijnvat , opengewerkt als bloembak. Prachtige nieuwe portvaten van 1liter, ideaal voor regenwater opvang of als tafel om wijnflessen op te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts