woensdag 30 december 2015

Restaurant vlonder utrecht

Vlonders is een restaurant met brasserie gelegen in stadspark de Voorveldse Polder te Utrecht Noordoost. Als onderdeel van Hotel Mitland zijn wij dagelijks geopend voor ontbijt, lunch én diner. Wij zijn eenvoudig per auto bereikbaar.


Neem hiervoor afrit van de Aen binnen . Vragen, tips, verzoeken? Bekijk hieronder de diverse gerechten van onze dinerkaart.

Alle gerechten van onze dinerkaart zijn dagelijks te bestellen van 17:uur tot 22:uur en enkele zelfs tot 23:uur. In restaurant Vlonders te Utrecht kunt u dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner. Gasten van ons restaurant parkeren de eerste drie uur gratis. Zo laten gasten zich zelden verleiden tot eetlust zonder nachtrust, terwijl hoteliers zich in hun huisrestaurant vaak richten op de zomermassa: volume.


Vlonders - het Mitland- restaurant draagt een eigen naam - kampt met beide beperkingen. Lekker eten voor een redelijke prijs en bediend met een glimlach, gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Brasserie Vlonders in Utrecht.


Voor ons restaurant Vlonders zoeken wij een gedreven kok die graag werkzaam is op een unieke locatie in Utrecht. Vlonders is het restaurant van Hotel Mitlan een professioneel familiebedrijf en onlangs uitgeroepen tot het meest toegankelijke hotel van de stad.

Service en gastgerichtheid zijn onze . Gelegen aan de rand van Utrecht , goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen en toch bijzonder rustig door de ligging in een groen park maakt dat dit veelzijdige restaurant erg geliefd is bij Utrechters. De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt ApenkooiGym meester Yiri Wullur over zijn favorieten in Utrecht. Boodschappen doen bij de MCD is een feestje!


Vooraf gereserveerd voor uiteindelijk een van de mooiste zonnige dagen in april. Helaas ging net voor het eten de zon onder en werd het toch fris zo direct aan het water. Verhuisd naar binnen in het restaurant waar.


Gedurende één maand gaat Ramon Beuk los in zijn eigen restaurant. Wat begon als een eenmalige uitstapje, is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie met avond aan . Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! Find the best Restaurant Bar in Utrecht , in the Netherlands.


Met het sabreren van een fles champagne opent de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen restaurant Vlonders in Utrecht. De gebroeders en eigenaren Bert, Frank, Rob en Wim Pijnaar hebben met de opening een grootscheepse renovatie en uitbreiding van hotel Mitland afgerond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts