donderdag 24 december 2015

Thuja smaragd

Deze conifeer behoudt namelijk alle seizoenen zijn naalden en mooie, groene kleur, dankzij zijn groenblijvende en winterharde karakter. Goede kwaliteit coniferen koopt u online voor budget prijzen bij Jacobs Budgetplant! Gegarandeerd een vers product bij Coniferen. Het is een zeer sterke, winterharde conifeer.


Ook in grotere maten leverbaar.

Deze kleur blijft ook in de winter. De Thuja Smaragd is een helder groene conifeer. Hij is leverbaar in diverse maten. Kleine smal piramidaal groeiende conifeer met een zeer dichte kroon. Koop nu online op Bomenenzo.


De bast is roodbruin en in lange repen. Haar takken groeien dicht op elkaar en zijn volledig bezet met de groene bladschubben. Levensboom ( Thuja ) is een geslacht van coniferen uit de cipresfamilie ( Cupressaceae).

Er zijn vijf soorten, waarvan er twee in Noord-Amerika en drie in Oost-Azië voorkomen. De naam levensboom danken de bomen aan het groenblijvende gebladerte en het veelvuldige traditionele geneeskrachtige gebruik van deze . Smalle, kegelvormige gedrongen groeier. Loof donkergroen blinkend.


Kan zowel dienst doen als haagplant . De mooiste tuinen zijn niet altijd de duurste. Want met wat je uit deze rubriek plukt, richt je je buitenkamer volledig in. Of je nu een klein stadstuintje hebt met een hangmat of een grote landschapstuin met een zwembad of vijver.


Met wel honderdduizend zoekertjes voor tuingereedschap, . Snoeien kan het beste gebeuren in het . Die sehr winterharte Lebensbaum-Hecke Thuja Smaragd behält auch nach Jahren ihre wunderbar dicht verzweigte Kegelform und ihre frischgrüne Benadelung. De bladeren zijn schubvormig, fris, lichtgroen en aromatisch. Het gewas is zeer fijn vertakt en behoudt ook in de winter zijn frisgroene kleur goed. Omwille van zijn trage groei aanbevolen voor hagen en windschermen welke niet te groot mogen worden.


Emerald Green Arborvitae. A narrow pyramidal habit with bright lustrous green foliage that retains its color through winter.

Heat tolerant and cold hardy. Midden-Drenthe, de gratis marktplaats. Nu te koop bij Warentuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts