dinsdag 22 december 2015

Borderrol 30 cm

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Populaire rolborder van Elephant. De gefreesde hardhouten paaltjes zijn perfect te gebruiken voor een tuinafscheiding of tuinverhoging. Eventueel te combineren met piketpaaltjes voor extra stevigheid.


Door gebruik te maken van deze hardhouten flexibele borderrol kunt u de mooiste vormen creëren om een speels effect aan te brengen in uw tuin!

Specificaties: Materiaal:. Een borderrol is een speelse afscheiding om vakken, perken of plantenbakken mee te creëren. Er zijn ook borderrollen met een uitspoeldoek. Het doek voorkomt dat de tuingrond uitspoelt wanneer het regent.


Hardhouten borderrol Hornbach. Het hout is bestendig tegen allerlei invloeden in je tuin zoal schimmels en verschillende weersomstandigheden. De tuinborder is verbonden doormiddel van ijzerdraad.


Houten borderrollen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

De meest gangbare hoogtematen zijn 2 en centimeter. Met deze borderrol maak je in een . Welke hoogte u uiteindelijk kiest, hangt natuurlijk grotendeels af van uw persoonlijke voorkeur. Bekijk ons assortiment Borderrollen in onze Onlineshop. De borderrol is in FSC-gecertificeerd hout, behandeld in een.


Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. De Borderrol is gemaakt van halfronde latten, breed ca.


Maak op zeer eenvoudig wijze snel een flexibele border. Van het merk Elephant Het gaat om één artikel, tenzij anders aangeven. Dit artikel heeft een langere levertijd!


Plaats enkele houten 4xof 5xpiketpaaltjes achter de borderrol voor extra stevigheid. Tevens voorkomt dit dat de houten border naar voren gaat hangen. Voor nog meer stevigheid kunt u nu ook de .

Nergens meer keuze houten Rolborders. Boordsteen graniet 100x16xcm. Gelieve je zoekresultaten te verfijnen.


Toon de volgende resultaten . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont borderrol folder aanbiedingen op trefwoord. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts