vrijdag 25 december 2015

Kunststof planken groen

Het grootste assortiment kunststof planken vind u bij Nedaplast. Govaplast planken van gerecycled kunststof. Rechte hoek, aan een kant afgeronde hoek, aan alle zijde afgeronde hoeken, verstevigd of onverstevigd. Tand en Groef planken van gerecycled kunststof.


Verkrijgbaar in verschillende diktes. InGarden verzorgt ook al uw zaag en.

KYLIX levert diverse kunststof planken voor elke markt. De kunststof planken hebben de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden die helpen het hout te vervangen. Kunststof planken worden geproduceerd uit secundaire grondstoffen. Ze zijn duurzaam, sterk, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en worden niet door paarden opgegeten.


In onderstaand filmpje ziet u hoe slijtvast onze tand- groefplanken. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Envirodeck houtcomposiet. Hoogwaardige composiet planken voor de professionele sector die uitsluitend worden geproduceerd uit gerecyclede grondstoffen.

Keralit Sponningdeel 1Donkergroen houtstructuur. Het sponningdeel 1mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren. Snel uit voorraad leverbaar in verschillende . Naast kunststof palen en kunststof planken , produceren wij onder andere ook kunststof damwanden, beschoeiingen , steigers, gevelpanelen, bruggen, straatmeubilair en vlonders uit recycling . De recycling kunststof planken en kunststof palen zijn gemaakt van gerecycleerd kunststof materiaal van hoge kwaliteit.


Het betreft de kunststof planken van PlastRex en Elegro. PLASTREX is een innovatief materiaal met de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden die helpen het hout te vervangen. Het is zelfs nog meer weerbestendig en gemakkelijker te bewerken dan hout.


Steeds populairder zijn vlonderplanken van composiet. PontMeyer is dè dealer van composiet vlonderplanken van UPM. U vindt bij één van onze vestigingen een groot assortiment composiet vlonderplanken en toebehoren.


Vlonderplank Massief Composiet Groen Litum 2. Mooi, in kleuren, rotvrij en nooit meer onderhoud: het werkelijke loungeterras van Govadeck: vlonderplank gerecycled kunstof. Vergeet alles wat jij weet over gerecycled kunststof , de ingeprinte houtnerf en de holle planken die kromtrekken. Maar we moesten toch juist alle verharding vervangen voor groen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts