vrijdag 25 december 2015

De nieuwe wereld purmerend

Wilt u reageren op de website? Hier zijn enkele adressen te vinden. Reacties worden altijd beantwoor soms kan het echter even duren. Spoedeisende vragen kunnen beter nooit via e-mail verstuurd worden.


Een modern, ruim gebouw waarin ook de voor- en naschoolse opvang “De Blokhut” en peuterspeelzaal “Hiawatha” van de Stichting Kinderopvang Purmerend gevestigd zijn.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een school. De Nieuwe Wereld is een openbare school. Wij gaan uit van een multiculturele . Onderwijstype: Basisonderwijs. Welkom in het SchoolVenster van de openbare basisschool de Nieuwe Wereld in Purmerend.


Hier lezen jullie het laatste nieuws over de Oudervereniging van DNW inclusief. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.

Rapportage jaarlijks onderzoek. In deze rapportage geeft de inspectie een korte toelichting op het oordeel over de opbrengsten van de school. Daarna is vermeld welk vervolgtoezicht voor de school is bepaald. Zeer Tevreden Topschool met Strikte Duidelijke Rechtvaardige Reg Een grote, maar toch prettige school.


Directie is makkelijk benaderbaar en neemt ouders met goed onderbouwde argumenten ook serieus. Eerst bij rekenen, volgend schooljaar ook bij andere vakgebieden. Denominatie: Openbaar Methode: Overige Aantal leerlingen: 483 . Leerkrachten zijn unaniem in hun oordeel: hier hebben ze iets aan ! Zijn er nieuwe bureaustoelen nodig?


Toon alle vacatures voor Awin - Vacatures in Amsterdam Centrum . U kunt bij ons alleen per factuur betalen en niet per automatische incasso. U ontvangt de factuur per e-mail wanneer de cursus definitief bevestigd wordt. Het is mogelijk om cursussen in maximaal termijnen te betalen.


De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem. Het programma van het Unicef Benefiet Concert zal bestaan uit optredens van jong muzikaal talent uit de regio onder begeleiding van het Stedelijk Orkest Purmerend. Ons selectiekoor Classic Frogs dat .

Yellowstone, PURMEREND - Scholen in Nederland – de grootste database van onderwijsinstellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts