vrijdag 25 december 2015

Prym tongnaald

Geschikt voor machinaal gebreidestoffen zoals kousen. Ook voor draadgeleiding op overlockmachines. Prijs per stuk (incl. BTW). Aantal: Totaal (incl BTW):€ 95. Vandaag bestel morgen in huis. PRYM TONGNAALD FIJN ERGONOMIC.

Neemt ladders in machinaal gebreide stoffen op. Verpakkingsaantal, stuks. Locatie (in onze winkel), INV . Met deze ergonomische tongnaald kan het.


Door het beschermkapje om te steken wordt de greep verlengd. Met zacht antislip-oppervlak in de ergonomische gevormde komgrepen. Kan met een bandje worden opgehangen.


Voor het opnemen van steken in breiwerk, het inrijgen van draden en voor draadgeleiding op . Wilt u winkelen in onze webshop?

Ergonomisch design om vermoeiingsvrij te kunnen werken. Lees hier alle informatie die u nodig heeft om aan de slag te kunnen. Leokas Creative - webwinkel in plotmedia, Software en Snijplotters - (Online)les borduursoftware en snijplottersoftware. Hiermee kunt u steken opnemen en repareren, draden inrijgen of als draadgeleider gebruiken in overlocknaaimachines. Het repareren van kousen is ook mogelijk met deze handige t. Neemt draden en ladders op, ook in machinaal gebreide stoffen zoals kousen en nylons.


Deze naald neemt draden en ladders in machinaal gebreide stoffen op. Tape voor leder, zelfklevend. Veiligheidsspelden voor sous-bras. Vervangrollen voor pluisjesroller. Makkelijk losse draadjes en lusjes wegwerken, dat kan met deze tongnaald.


Prym mini stoomstrijkijzer. De tongnaald is een klein haakje met klepje, om draadjes weg te steken naar de andere kant van je stof of in een beleg of locksteek weg te werken. Francine Van der Elst descrubrió este Pin.


Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. De Tongnaald is geschikt voor het opnemen van steken in breiwerk, het inrijgen van draden en voor draadgeleiding op overlockmachines. Voeg toe aan winkelmandje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts