donderdag 17 december 2015

Spaanplaat 12 mm

Deze spaanplaat heeft een dikte van 12mm , een breedte van 125cm en een lengte van 250cm. Omdat spaanplaat een relatief open oppervlaktestructuur heeft is dit materiaal minder geschikt voor toepassingen waaraan decoratieve eisen worden gesteld. Vandaag direct Online Bestellen voor 12.


De weergegeven prijs is per plaat en exclusief BTW. Spaanplaat is wel goed af te .

Te bestellen per volle plaat. Standaard spaanplaat met geschuurde, fijne oppervlakte en een sterk schroefbare kern. Geschikt voor industriële verwerking naar binnenhuis inrichting en Meer informatie.


De spaanplaat is opgebouwd uit houtspaanders die onder druk verlijmd zijn. Geperste houtvezelplaat opgebouwd uit lagen. De binnenste laag bestaat uit grote en sterke vezels.


Eenvoudig online bestellen.

Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. De ondergrond kan zowel een houten ondergrond als een betonnen ondergrond zijn.


Maar een aandachtspunt is wel dat er geen leidingen door de betonvloer mogen lopen. De plaat is gemakkelijk te zagen. Bij het schilderen van de plaat is het van belang de plaat eerst goed in de grondverf te zetten en altijd aan beide kanten dezelfde behandeling te geven om kromtrekken te . Product type, Plaatmateriaal spaanplaat.


Bouwbewust, Bouwbewust artikel . Indicatie levertijd: Direct leverbaar, voor 15. Wanneer u dit artikel bestelt zal dit speciaal voor u bij de leverancier besteld worden. Om deze reden is het niet mogelijk dit artikel te retourneren. Wit plastic spaanplaat PEFC. Laagste prijs garantie Onder.


Technische specificaties.

Geplastificeerde spaanplaat wit struktuur 100gr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts