dinsdag 22 december 2015

Zebrano houtsoort

Het is een vaste, sterke houtsoort met een matig grove tot grove nerf. Het laat zich goed draaien. Geschikt voor brandwerende kozijnen. Ook deuren, ramen, fineer, draaiwerk en beeldhouwwerk.


Maar: ruw ziet het er NIET uit.

Het is wat trekkerig, lastig te bewerken vanwege de kruisdraad en heeft . Fineerhout is bij Decospan standaard verkrijgbaar in meer dan 1verschillende houtsoorten. Op aanvraag kunnen ook specifieke houtsoorten gezocht worden. Het schitterende strepenpatroon geeft het hout zijn verleidelijke voorkomen en zijn naam. Zebrano (Microberlinia bisulcata). Vind zebrano hout op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Robuust houten werkblad voor iedere toepassing. Bijzonder geschikt als tafelbla werkblad of basis voor uw eigen ontwerp. Veel toegepast als werkblad in hobbyruimte, werkplaats, kantooromgeving of als keukenblad.


Di x Br, houtsoort , Kw Kw Kw Kw4. Specificaties, laminaat, gemelamineerd. MILIEU-EIGENSCHAPPEN, PEFC gecertificeerd (gemelamineerd) EPD beschikbaar.


Onderstel is van gelakt metaal, maar tegen meer prijs ook RVS mog… € 1. Vinyl gecoat op non-woven drager. Een contrastrijke nerf met een zowel grafische als geraffineerde tekening. Herkomst :Gabon - Kameroen - Guinea . Bewerken gaat heel vlot, maar de stoffen in het hout kunnen leiden tot afstomping van de gebruikte werktuigen. Een kopshouten snijplank met de savannah in huis! Messenvanger Al uw fijne en mooie messen overzichtelijk opgeborgen en toch klaar voor gebruik.


Doordat de messenvanger aan de muur hangt, staat er geen blok meer op het aanrecht of komt er ruimte vrij in de keukenla. Er zijn vele verschillende uitvoeringen mogelijk omdat dit product oa.

Andere namen: Tropisch West Afrika. Botanische naaBrachystgia Fleuryana. Familie: Microberlinia Spec. Groeigebied: Tropisch West Afrika. Aanvoer: Het komt het meest voor in de vorm van fineer.


Massief hout is moeilijk verkrijgbaar. Volgens mij hoorde ik ooit eens iemand ' zebrano ' roepen maar als ik al dat zebrano in andere Benzen zie toont dat zo ontzettend anders. Het witte spinhout tekent . De Move is een unieke houten balpen van duurzaam zebrano hout met een strakke, moderne vormgeving.


Duurzame productie en ambachtelijk handwerk uit Duitsland. Het aluminiumprofiel heeft een dikte van 0mm, de dikte van het hout ligt rond de 0mm. De balein is leverbaar in 10mm en 25mm, afhankelijk van product en klantenwens. Zekere houtsoort uit West-Afrika. Eigenlijk zegt de naam van deze houtsoort het al, het lijkt erg op de bekende zebraprint.


Wordt veel toegepast als fineer. Ik werk alleen met massief zebrano hout , dit is het geval bij elk model wat ik aanbied in mijn webshop. Het hout kenmerkt zich door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts