zondag 27 december 2015

Tunnelkas bogen

Vind tunnelkas gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Professionele tunnelkas van meter bree meter hoog,nieuw. Lengte is door uzelf te bepalen, bijv.


De bogen zijn verzinkt (gegalvaniseerd) en gemaakt uit . Mogen weg voor euro per stuk.

We hebben nog stuks beschikbaar breedte: 250cm hoogte 150cm. Zo goed als nieuw Ophalen. Prachtige tuinkas in tunnelvorm. Standaard maanden garantie. Altijd de laagste prijs garantie!


Wil je langer van je moestuin genieten? Dan is een kas bouwen de oplossing. Hoe je een tunnelkas moet bouwen lees je in dit artikel!

We verankeren de bogen met schroefankers. De folie zit met spanbanden op de constructie vast, waardoor u gemakkelijk kunt ventileren. We kunnen de wandelkappen uitvoeren met zijn extra hoge zijden en natuurlijk verschillende soorten folie. Vind de beste selectie tunnelkas bogen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit tunnelkas bogen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Tunnelkas Serrabris m² Extra. De deur is voorzien van twee YKK ritsen en kan omhoog gerold worden. De beste tweedehands tunnelkas resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. Ontdek ons grote assortiment aan tuinproducten online. Koop nu goedkoop uw tuinproducten online! De tunnelkas Silver Rocket is een professionele tunnelkas voorzien van draaideur en optimale luchting. De Silver Rocket Dbestaat uit een verzinkt stalen constructie van stalen buizen, de bogen hebben een diameter van Ø mm.


Het frame wordt overspannen met een frisgroene UV- bestendige . Hoe maak je een tunnelkas van folie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts