donderdag 13 april 2017

Balkenplafond wit schilderen

Een balkenplafond is hartstikke mooi: het oogt authentiek en geeft sfeer aan een ruimte. Natuurlijk moet je balkenplafond dan wel netjes geschilderd zijn. In ieder geval door géén van de volgende stappen over te slaan!


Typisch seventies, die houten. Houten balken schuren en schilderen doe je zo - met de beste tips van een PRO. Vandaag passen balken in een transparante lay-out en laten we ze graag zien.

Ze geven charme aan oude huizen. Maar hoe moet u ze schilderen ? Deze woning heeft een origineel balkenplafond. Dit is de houten verdiepingsvloer waar je van de onderkant tegenaan kijkt.


We willen het plafond in een . Schilderen over beits mogelijk? Ontdek ons stappenplan om deze schilderklus perfect af te werken. Plafondbalken schilderen is perfect mogelijk als ze gevernist zijn of behandeld met een klassieke bruine houtveredeling.

Ben je de donkere uitstraling van de plafondbalken beu en wil je het interieur een frisse uitstraling geven? Hierdoor springen deze onderdelen, die toch heel beeldbepalend zijn, er nog . Het gaat om de volgende onderdelen: - het plafond en de muren in de keuken sausen - de keukendeur aan zijden - de deur in de woonkamer aan zijden - het balkenplafond in de woonkamer van rood naar wit schilderen - wanden en plafond in de woonkamer sausen . Gedetailleerde omschrijving: Een plafond wit schilderen. Indien de werkzaamheden goed verlopen, mogen de wanden (decowall) ook geschildered worden. Alle werkzaamheden op zeer korte termijn. We wonen er al dus spuiten lijkt ons geen optie maar we laten ons graag informeren!


Kies liefst een verf die niet in kleur, maar in glans afwijkt van de rest van het plafon anders heb je kans dat het erg onrustig wordt. Een andere manier om een ruimte breder en lager te laten lijken: schilder het plafond wit en geef de muren een kleur. Dit plafond is in zeer goede staat, maar nu moet het geverfd worden. Het zijn oude eiken balkjes, die vermoedelijk met boenwas behandeld zijn (ze zijn vrij donker van kleur) kunnen we hier rechtstreeks op schilderen (na licht opschuren), bijv. Spuiten eigenlijk, want om plafonds te schilderen , vertrouwen we onze speciale aircoat machine.


Daarmee kunnen we de verf in een fijne laag spuiten met een minimum aan nevel. Het hele plafond in de eetkamer en de stukjes plafond tussen de balken werden in gebroken wit geschilderd om meer ruimtegevoel te creëren . Kleine net gerenoveerde woning Adam. Amsterdam, Beëindig Z. See what people are saying and join the conversation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts