donderdag 27 april 2017

Educatieve klok

Educatieve leerklokken leren onze kleintjes veel meer dan alleen de klok lezen. Welke dag is het vandaag? Is het zomer of is het winter? En schijnt de zon vandaag?


Spelenderwijs leren kinderen hoe alles op een bijzondere manier met elkaar samenhangt. Telramen laten kinderen op een speelse manier kennismaken .

Unieke, innovatieve en educatieve producten voor het primair onderwijs. BEKIJK FLIP-OVER KLASSIKAAL. Ons hele leven draait om tijd! De analoge klok spelenderwijs inoefenen: oefenhorloges. Eenvoudig te maken: klokje lamineren en naaien op een rekker.


Koppel er enkele opdrachten aan, plezier verzekerd! Koop of Verkoop klok op Marktplaats. Deze klok leert uw kind de tijd. Functies: eerste uw kind zet de klok en de klok vertelt de tijd.

Tweede de klok zegt een tijd en uw kind moet proberen die te zetten. De klok verteld als het fout is. Allemaal Speelgoed te Koop voor euro! Er zal eerst ingelogd moeten worden om een video leuk te kunnen vinden of om deze aan je favorieten te kunnen toevoegen. De zwarte urenwijzer correspondeert met de uren, die ook in het zwart zijn uitgevoerd.


Wij hebben het leren klokkijken voor kinderen eenvoudig gemaakt! De educatieve klok is een doorslaand succes, er zijn al meer dan 2. Nederland en België en de reacties zijn zeer lovend. Niet alleen basisscholen maar ook remedialteachers en betrokken ouders bestellen de educatieve klok en zijn . Door de houten draaibare wijzers leert jouw kind klokkijken. Goula Houten Learning Klok? Je vindt het bij Lobbes.


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Op de houten klok staat. Promotioneel Educatieve Klok, vind diverse hoogwaardige promotie Educatieve Klok producten op Educatieve Klok Promotie van grote database van Educatieve Klok fabrikanten en Educatieve Klok leveranciers. Andere Educatieve Klok promotieproducten zijn ook te vinden op alibaba. Leer spelenderwijs klokkijken met deze mooie houten klok.


Ook kunnen kinderen cijfers leren, puzzelen en de dagindeling leren. Afmetingen: 25x2cm.

Voor 14:bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts