dinsdag 11 april 2017

Betonpalen met gleuf voor schutting

Bij dit betonsysteem zij. Deze betonschutting wordt toegepast met sleuvenpalen van beton. Daardoor zijn er bij dit type betonschutting. Laat u liever uw afsluiting of schutting plaatsen dan helpen wij u daarbij graag verder.


Indien u uw afsluiting bv. M hoog wenst, dient u de betonpalen met gleuf 2aan te kopen.

Zo bekomt u dan een paal met een totale lengte . Wilt u uw schuting in de tuin maken van betonpalen ? Per betonpaal in wit grijs en . Kies bij deze sleufpalen uit antraciet of wit grijs beton. U kunt onze betonnen gleufpalen met gladde betonplaten vullen of met luxe rots-, steen-, en houtmotief platen. Ook is het mogelijk deze betonpalen met.


Noord Europees vurenhout met grijze of antracieten betonpalen en -platen. De betonpalen schutting zijn voorzien van een gleuf waar je de betonplaten in schuift.

Met een leverbare hoogte vanaf centimeter tot maximaal 2centimeter, is voor elke situatie betonpalen te plaatsen. Je kunt de betonpalen , net als de betonplaten, in een iedere gewenste kleur spuiten. Wij leveren de betonpalen.


Daarnaast levering Onlinetuinhout. Hout beton schutting hardhout antraciet 200x190cm per set - 200x190cm. Hoe plaats ik een schutting Instructiefilm hoe u een schutting plaatst.


Materialen zijn te bestellen via. De schutting is verkrijgbaar in blank of geimpregneerd vuren! Kom langs of bestel nu direct in onze webwinkel tegen de.


Het ​Betowood schuttingsysteem ​ is een handig systeem met betonpalen met sponning, waar de stapelprofielen in geschoven kunnen worden. De palen en onderplaten zijn verkrijgbaar in het grijs . Houtwerk(hardhout) tussen de palen. Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Houthalen (Limburg). Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw).


Voeg toe aan winkelwagen . Betonpaal met gleuf van mm.

Afmetingen 11cm x 11cm x 175cm 11cm x 11cm x 275cm. Tussenpaal Hoekpaal Eindpaal. Diamantkop paal met vellingkant antraciet 130cm. L-beslag rvs voor tuinscherm betonpaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts