maandag 17 april 2017

Thermowood tand en groef

Door op regelmatige afstand een paal te plaatsen wordt een stevige structuur verkregen waartegen de tand groef planchetten (blokhutprofiel) aan de voorzijde bevestigd kunnen worden. Door de verhitting wordt de structuur van de houtcellen zo gemodificeerd dat het voor . Bekijk ons assortiment op Ecohout. De thermische behandeling van het dennenhout maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1-2.


Daarbij is de prijs vooral afhankelijk van de uitvoering van de gevelplanken. Houtshop Van der Gucht is al jarenlang een gevestigde waarde voor elke vakman en doe-het-zelver die op zoek is naar hout, plaatmateriaal of aanverwante producten, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Siding met tand en groef , fijn geborstel x 1mm. Sinding met rabat, fijn bezaag x 1mm. Planken met tand en groef. Tand en groef met platban x 1mm.


Terrasplank in thermowood essen, thermisch gemodificeer voorzien va groef voor Cobra clip. Vuren x 145(1nuttig) l = 3. Pin Maritime x 145(1nuttig) 4zijdig tg l = 2. Tand Groefplanken voor gevelbekleding schutting en nog meer prijs eur per vierkante meter … Prijs o. Een doorbraak op ecologisch vlak, duurzaam hout met het ECOLABEL „PEFC”.

Thermisch behandeld naaldhout. Dit thermisch behandelde dennenhout heeft duurzaamheidsklasse I-II. Une innovation écologique, ce bois est durable dans le temps avec ECOLABEL ”PEFC”.


Ce sapin, traité dans des fours à températures élevées, . Overlap x 1x 420. V- groef x 1x 420. Tand-en-groef x 1x 420. Voor gevelbekledingsplanken in andere materialen, klik hier.


Groove - Afrormosia (door klant afgewerkt). Een ideaal alternatief voor exotische houtsoorten als Padouk en Afrormosia. Door het te behandelen met hitte en stoom wordt het hout getransformeerd tot een duurzaam product. Even duurzaam als tropisch hardhout en het heeft daardoor een langere levensduur.


Tand - Groef planken van x 1mm. Betonvoeten en grondpiketten zie pag. MoWooD thermisch behandeld noors dennenhout. Hierdoor is er geen voeding meer aanwezig voor insecten. MAXWOOD hout en bouwmaterialen is dé specialist voor consument en zakelijke markt.


Hout, gereedschap, ijzerwaren, drive-in afhaalcentrum en nog veel meer. Soorgelijke projecten en .

Beplanking nodig voor het bekleden van een gevel? Wij hebben een ruime keuze aan gevelbekleding. Met verschillende houtsoorten, profielen en behandelingen.


Bij een gesloten gevelbekleding kan je gaan voor Sidings, dit zijn overlappende rabatdelen met sponning, voor planchetten met tand en groef , voor parallello of blokprofielen met tand en. Geschaafde planken met tand en groef in elkaar vallen passend in een houten , betonnen of aluminium gleufpaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts