donderdag 13 april 2017

Groene aanslag verwijderen azijn

We stelden onze vrienden op WhatsApp en gebruikers van de Radar App hoe zij groene aanslag verwijderen en de respons was enorm! We kregen maar liefst 200. Het merendeel van de consumenten die op onze vraag reageerden gebruiken schoonmaakazijn of andere azijn.


Het schoonmaakmiddel voor een duurzaam huishouden is natuurlijk azijn ! Dit ouderwetse schoonmaakmiddel blijft verrassen.

En wat blijkt… ook in de tuin! Het aanvalsplan luidt als volgt: Veeg je . Groene aanslag verwijderen met azijn zal niet alleen ten koste gaan van de tegel maar ook ruimte bieden voor nieuwe (en meer) groene aanslag. Door het kookwater van de aardappels op je straatje te gooien verdwijnt de groene aanslag binnen een paar dagen en blijft lang weg. Het verwijderen van de groene aanslag kan op de volgende manier: Neem een mengsel van 3gram soda op liter water. Wat moet je doen wanneer er sprake is van groene aanslag of mosvorming op tegels?


Alg en mos verwijderen met Biotex. Maar het resultaat mag er wezen!

Het schijnt dat goedkope huishoudazijn ook prima kan helpen om mos en groene aanslag te verwijderen. Gewoon onverdund in een gieter doen en de aanslag er mee besproeien. Volgend jaar maar eens proberen… Heb jij goede tips?


Koop een fles schoonmaak azijn waarbij je dit kan verdunnen, maar dat hoeft niet. Je kan hierbij nog het azijn in een planten spuit doen, zodat je heer gericht het azijn op de groenen aanslag kan brengen. Het azijn is een goede ontvetter, maar ook een goede ontgroener. Goed of spuit het azijn over de groene aanslag , . Lees onze tips om simpel je bestrating en tuinmeubilair te ontdoen van groene aanslag.


Schoonmaakazijn , weinig verdun is ook dodelijk voor alg en mos , liefst in combinatie met een schobbende bezem. Groene aanslag is de verzamelnaam voor het geheel aan mossen en algen dat groeit op plaatsen die relatief schaduwrijk en vochtig zijn. Dit kan op een aantal manieren. Een zeer effectieve manier is het gebruik van azijn of schoonmaakazijn. Veeg het terras goed schoon alvorens je begint.


Dit borstel je vervolgens over de tegels van . Het is niet echt genieten van uw tuin, als uw fraaie tuintegels zijn bedekt met een vieze laag groene aanslag. Hoe kun je groene aanslag op tegels verwijderen ? Nadeel: Door azijn verzuurt de grond onder uw tegels en doodt het organismen die juist goed zijn voor uw tuin.

Voordat je de groene aanslag kunt verwijderen , is het belangrijk om het oppervlak vrij te maken. Wil je de groene aanslag van je tegels of terras verwijderen ? Het werkt ook uitstekend in de tuin, maar je hebt wel pas. Ik wil de groene aanslag op de stenen verwijderen en hoorde dat het heel goed kan met schoonmaakazijn.


De vraag is onder welke weersomstandigheden en in welke verhouding azijn -water is dit het effectief? Een fles azijn uit de supermarkt is vele malen goedkoper dan een goede aanslagreiniger en nauwelijks minder effectief. Je kunt de azijn puur over de stenen met aanslag gooien maar je kunt het ook verdunnen met liter . Sommigen gebruiken bleekwater, anderen zweren bij water en azijn , waspoeder of een mengeling van soda. Nog anderen kiezen voor kant en klare producten uit de supermarkt.


De ontwikkeling toont zich eerst als een groene aanslag en nog later groeien er mossen en algen. Een gemakkelijke manier om groene aanslag of zelfs mos te verwijderen is het wegspuiten door middel van een hogedrukspuit. Azijn doet ook wonderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts