donderdag 27 april 2017

Houten wandborden met tekst

Alle wandborden in deze rubriek worden van echt massief hout gemaakt. Het bord is van echt hout gemaakt en is weerbestendig. Mooi tekstbord met een leuke tekst. Verkrijgbaar in diverse kleuren.


Ook de kleur van de tekst kunt u kiezen.

Afmeting : hoog x breed cm. Voorzien van ophangmogelijkheden. Ontwerp nu je eigen tekst op hout ! Ga voor een persoonlijk cadeau. Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis.


Vele aanbiedingen bij bol. S1GZ Steigerhouten tekstbord Vriendschap Grijs met zwarte tekst print.

Je eigen tekst op sloophout ? Stuur een mail met je wensen en ik maak het graag voor je! Prijs is afhankelijk van het aantal regels. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Tekstborden in verschillende kleuren. De wandborden zijn helemaal van nu. Super leuk met waxine lichtjes en andere persoonlijke spulletjes. Roze sleutel maakt deze op maat. Het is mogelijk om een eigen tekst of lijntekening op de borden te zetten.


Meerprijs is € per bord. Onze handgemaakte steigerhouten wandborden zijn een lust voor het oog en passen vrijwel in ieder interieur. Via de keuzelijsten kunt u zelf uw kleurencombinatie samenstellen. Wij zulen er dan zorg voor dragen dat u een geweldig mooi product in huis krijgt.


Groot wandbord met harten en grote tekst 150(l) x 80(b) cm. Kadoshop De Duizendpoot, de leukste winkel van Aalburg, heeft de mooiste tekstborden en stickers.

Mooie en inspirerende teksten. Deze kunnen zowel binnen als buiten gehangen worden. Staat u maat of tekst er niet bij, stuur ons dan gerust een bericht. Diverse Herinnerings Borden Van Hout ( stijgerhout , krijtverf geschilderd hout ) kan in verschillende teksten en kleuren gemaakt worden, vraag gerust naar de mogelijkheden!


Hard karton, beide zijden full colour bedrukt. Ze zijn te krijgen met en zonder kader in verstek om de zijkanten netjes af te werken. Wandborden zijn te verkrijgen in allerlei maten en afmetingen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren (zie keuzemenu).


De borden worden geleverd met ophangsysteem. U boort gaatjes en dan kunt u het bord al ophangen. Mooi houten bord met tekst Onze Veranda of andere gewenste tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts