dinsdag 25 april 2017

Intarsia breien patronen

Leer breien met Knipmode en Phildar! Brei in het rond tot je de laatste rij voor je aan je intarsia patroon moet beginnen gebreid hebt. Begin aan de volgende rij en brei het intarsia.


De Herfst is deze week officieel begonnen, hoewel het nog steeds zomer lijkt. Waar gebruik je intarsia voor? En kan je elk patroon gebruiken voor .

In het boek: Praktisch handboek, Breien met kleuren, wordt jacquar intarsia. Een mooi begin voor kleurenbreiwerk zoals Fair Isle, intarsia , strepen en twijnend. Een Fair Isle-trui breien ^ Schilderen met wol: intarsia ^- Uiteinden wegwerken ^ Een iedere-dag-tas in verschillende patronen maken lijna iedereen aan wie je . Met of meer kleurtjes in patronen breien vereist een beetje oefening zodat de draden die je van achteren meeneemt niet te strak of te los . In deze video volgen we een telpatroon terwijl we heen en weer breien op de breinaalden en we breien met twee kleuren. De kleur die u niet breit, volgt het . Home Alles over breien Breiboek : Knit the colours of Australia.


En mijn gevoel was juist, dit is een prachtig boek met vele mooie patronen.

Hierboven een voorbeeld van Simple Intarsia , door het gebruik van verschillende . Wie heeft er nog meer orgininele ideeën met deze patronen bedacht? Het gaat om grofgebreid breiwerk met dikke garens en veel reliëf. Zowel de trui met de kerstman als het rendier hebben hetzelfde basispatroon. In de video tutorial van de Ophelia Sweater passen we ook de intarsia techniek toe.


Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare brei patroon ! In deze cursus staan de volgende realisatietechnieken centraal: ajour breien ,. Jacquard-, intarsia - en dubbelbreien eenvoudig uitgelegdIn Praktisch. U kiest een model, koopt het breigaren en wij helpen u met breien. De duidelijke patronen loodsen je stap voor stap door het breiproject. Vind de fabrikant Breipatronen Intarsia van hoge kwaliteit Breipatronen Intarsia , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Rita Huijink en Loret Karman breien op hoog niveau.


Met dit gratis breipatroon kun je een leuke deken in ribbelsteek breien. Met dit breipatroon maak je een leuk dekentje met de intarsia techniek. Jongens breien de Kleren van Sweater lang-Sleeved Kinderen met Intarsia - Patronen Beschrijving 1 katoen Exclusief hoog ontwerp, - kwaliteit het . Intarsia breien geeft de mogelijkheid om grotere inbreipatronen te maken, zonder.


Complete cursus met steektoepassingen, breitechnieken en patronen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts