woensdag 19 april 2017

Modiwood verf

Waterverdunbare dekkende beits op basis van een combinatie alkyd en acrylaat. Beschermt het hout tegen weersinvloeden. De structuur van het hout blijft (enigszins) zichtbaar. Op nieuw en voorheen gebeitst hout zowel binnen als buiten. Het uitgebreide assortiment van GevelNet bestaat uit de merken: ModiWood , SmartSide, Profort, Ki-Kern, Shera, UniPrime en Jumbo.


Bekijk vestigingsvoorraad.

Vandaag voor 13:uur besteld. Verf om beschadigingen bij te werken. Indien het hout onbehandeld wordt toegepast, zal het onder invloed van UV licht gaan vergrijzen. Montage ModiWood Colour.


Bij ModiWood Colour dienen de kopse kanten minimaal 2x met ModiWood verf te worden behandeld. Na montage controleren op beschadigingen (o.a. spijkers) en deze bijwerken met verf. Bij verticale montage de opening weggedraaid van de heersende windrichting.


Voor het downloaden van bijlagen heeft u een account nodig.

Het assortiment van ModiWood Colour is uitgebreid met een brede plank, ModiWood XL. Voor dekkend schilderwerk adviseren wij u ModiWood Clear (foutvrij). Voor toepassingen waaraan de allerhoogste eisen worden gestel zoals constant watercontact, adviseren wij u hout met duurzaamheidsklasse 1. De garantie is van kracht indien het hout beschermd wordt met een dekken niet filmvormend verf.


Bouwbestel heeft de spijkers die u zoekt! Gebruik absoluut geen meta- len strips o. Makkelijk online te bestellen. Scherp geprijsd en gratis thuis bezorgd vanaf €35- inclusief BTW. Verder kunt u ook bij ons terecht voor alle andere bouwmaterialen. De kopse kanten bij verticale montage onder een hoek van graden zagen.


Bij Modiwood kleur moet men de kopse kanten minimaal keer met verf behandelen. Na de montage de rabatdelen controleren op beschadigingen (o.a. spijkers) en deze bewerken met verf. Bij het aanbrengen van Modiwood is . Natuurlijke gebreken zijn . De verf wordt in de fabriek onder gecontroleerde omstandigheden opgebracht, wat een kwaliteit oplevert die op de bouwplaats niet of veel minder snel wordt bereikt. Houten gevelbekleding nu ook kant-en- klaar in kleur.


Plamuur Plamuur is een vulmiddel om scheuren en gaten de dichten of om oneffenheden te egaliseren.

Gaten dieper of groter . Bestel makkelijk en veilig op bouwmaat. Artikelen online verkrijgbaar! Alles voor de vakman onder één dak! Professioneel en breed assortiment. Services en diensten om slimmer te o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts