woensdag 12 april 2017

Geplooid betonijzer

Heeft u betonijzer nodig? Wij leveren betonijzer oplossingen met een helder bestelproces, optimale productie en snelle logistieke afhandeling. Deze kunnen ook op maat geknipt of geplooid worden.


Van onze nieuwbouw hebben wij nog nieuw geplooid betonijzer over van volgende afmetingen. Dit is ideaal voor het gieten van een kleine funderi… Prijs o.

De prefabricatie van uw betonwapening en het lassen van prefabbalken. Uw voordelen : tijdwinst : uw materiaal komt tijdig en kant en klaar op de werf. We zijn gelegen in Welle, een deelgemeente van Denderleeuw, nabij Aalst en onderdeel van de provincie Oost-Vlaanderen. Dubaere te Meulebeke, West-Vlaanderen is gespecialiseerd in de fabricatie van bouwstaalmatten, we. Op zoek naar betonijzers of bewapeningsnetten?


Bekijk hier ons online aanbod. Lengte ijzermaat: 5cm.

Gewicht betonijzer per meter. Heb ze geplooid met een tang om buizen mee te plooien (voor koeltechniek-koper) wat redelijk vlot ging. Heb mij beugels allemaal zelf geplooid. We verwerken zelf betonijzer (op maat gesneden of geplooid , gevlochten balken en losse wapening) en alle constructies met poutrels, buis- en andere profielen volgens plan.


Dankzij ons actueel machinepark, maar vooral dankzij ons ijzersterk team van vakmensen, kunnen we U voor alle projecten zeer snel verder helpen . Vraag advies en bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers die een vrijblijvende prijsofferte zullen opmaken voor uw maatwerk. Uiteraard kunnen wij ook standaardnetten aanbieden, eventueel gecombineerd met maatnetten. SWA Construct heeft zich gespecialiseerd in de constructie van kolommen, balken en poutrels. We werken met betonijzers van tot mm diameter, die automatisch worden gerecht, op maat worden geknipt en geplooid om vervolgens los of ingevlochten te worden. Metalfac Van Houts werd . Wagens worden veelal gebouwd van staal en betonijzer.


De stalen constructie vormt de basis voor het betonijzer dat in de juiste vorm is geplooid. Het betonijzer vormt de basis voor de zeven lagen papier-maché. Dit is de basis waarop in het laatste weekend de bloemen worden bevestigd. Voor gedetailleerde stukken .

Ontdek ons ruime aanbod van Plooibanken. Geknipt en geplooid betonstaal, bouwstaalmatten, prefabkorven, betonijzer op rollen, stalen balken en. MC FLEMING RECRUITMENT . Onze werkplaats kunnen we opdelen in hoofdactiviteiten. Schrijnwerkerij : op basis van de door ons opgemaakte productietekeningen worden hier nagenoeg alle bekistingsmallen door onze eigen bekisters vervaardigd. IJzervlechterij : hier wordt al het betonijzer op lengte geknipt en op maat geplooid.


Ponsen, boren, tappen, snijden en markeren in werkgang met uiterst hoge precisie en afwerkingsgraad. Stuk- en seriewerk : Deze onderdelen kunnen eventueel bijkomend gevouwen of geplooid worden. De grote motivatie en gedrevenheid van de medewerkers staan garant voor een snelle en betrouwbare dienstverlening van allerhande staalproducten, zowel standaardproducten als maatproducten: geknipt en geplooid betonstaal, bouwstaalmatten, prefabkorven, betonijzer op rollen, stalen balken en kokers. Hieronder een filmpje van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts