maandag 24 april 2017

Theetuin zaltbommel

Gezellig en heerlijke taarten. Ook zijn er lekkere biologische koeken en regelmatig ouderwetse appeltaart om van te smullen. De theetuin is vrij te bezoeken, komt u met . Openingstijden, route, colofon en voorwaarden. Vindt u op deze pagina, even scrollen.


BenB van der Veen en Nelli Haasakker.

Via het alfabet aan de rechterkant kunt u zien welke planten. In de sfeervolle, landelijk gelegen tuin kun je heerlijk uitrusten en genieten van een lekker kopje thee of koffie met zelfgemaakte appeltaart van de gastvrouw bereid met fruit dat in de boomgaard ernaast groeit. Theetuin De Oudewatertoren. Klik op de kopjes hieronder om een gallerie te openen.


Dan vinden wij het erg leuk deze te bewaren in ons archief of op onze site. In verband met mijn herstel zal de theetuin niet wekelijks geopend zijn, maar laat gerust een berichtje achter op mijn mobiele telefoonnummer en dan maken we een afspraak. Elk kopje thee staat voor een denkbeeldige reis.


Anneke Tromp laat weten dat het na bijna jaar een moeilijke beslissing was om in april niet meer open te gaan.

Ik heb diabetes en enkele jaren terug is mijn alvleesklier verwijderd. Het op een goede manier runnen van onze theetuin kost me inmiddels te veel energie. Het is niet alleen de klanten . Welkom in onze Treuzel theetuin. Deze tuin is geopend om u een plaats te bieden voor ontspanning onder het genot van een koffie of thee.


Waardenburg Zaltbommel en Kerkdriel, km). Langs de Maasheggen en de Bommelerwaard , km). Varik, Kerkdriel km). Kwekerij en theetuin Het Houten Huis in Zaltbommel - Gelderland: informatie over activiteiten, contact- en adresgegevens, kaart en routebeschrijving.


Een plek om uren te blijven hangen, dat is kwekerij en theetuin Het Houten Huis in Zaltbommel. Wie door de knotwilgenlaan het weelderig groene . Midden in de theetuin van Het Houten Huis ligt het met kastanjehekwerk omzoomde zomertuintje. Op een van de mooiste plekjes van de stad Zaltbommel ligt De Oude Watertoren. Een begrip voor alle stadsmensen en omliggende dorpelingen. Bever aan het werk bij oude watertoren Zaltbommel.


Het dier zelf is nog niet gespot, maar de sporen zijn overduidelijk. Eindelijk is het zover, juicht Dirk Muller .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts