vrijdag 14 april 2017

Houten trappen

Een houten trap is waar u naar zoekt? Dan bent u bij AA Trappen aan het juist adres. Laat u door ons adviseren? Op zoek naar een houten trap ? Bij De Vries Trappen vindt u altijd de trap die u zoekt.


U bent verzekerd van een trap die past bij uw woning en uw manier van leven.

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Koop of Verkoop houten trap op Marktplaats. Vergeleken met andere aanbieders levert houtentrappen. Ons streven is dan ook de prijs voor iedereen zo laag mogelijk te houden.


Assortiment houten trappen en onderdelen. Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment houten trappen in diverse materiaal- en stijlcombinaties. Vind hier inspiratie en voorbeelden van houten trappen en ontdek ons prijs advies en belangrijke aandachtspunten.


Wij beschikken over veel kennis en vaardigheden voor het maken van een goede trap.

En voor het maken hiervan kunnen wij met alle verschillende houtsoorten overweg. Dus of het nu het ontwerpen is van een nieuwe houten trap , een tweede aansluitende trap in dezelfde stijl of een renovatie van een onderdeel van een . Daartoe moet een trap gemakkelijk beloopbaar, voldoende stevig en gemakkelijk te onderhouden zijn, zodat een ekonomisch aanvaardbare. Als het over trappen gaat, is hout nog steeds de ultieme klassieker.


Wij bieden een gamma aan kwalitatieve houtsoorten zoals massieve eik, wengé, notelaar en teak die in elk type interieur tot hun recht komen. Deze houtsoorten onderscheiden zich door hun uitstraling en degelijkheid en zijn geschikt voor elk type trap , van . Met zijn warme uitstraling en natuurlijke look is hout een populair materiaal voor trappen. Houten trappen op maat en passend in uw persoonlijk interieur. De Gebroeders hebben meer dan 35-jaar ervaring in het plaatsen van trappen.


Van landelijk, modern tot uitgepuurd design. Op maat van uw interieur. Bent u op zoek naar houten trappen en overlopen, alle soorten binnendeuren of algemeen binnenhuis-schrijnwerk, dan bent u bij HOTEC (Genk) aan het juiste adres. New Signature maakt trappen in hout.


Volledig volgens wens en op maat. U kan kiezen uit een ruime keuze houtsoorten, vormen en stijlen. Hout zelf is 11cm hoog en 3cm dik (met blokje van bevestiging is het in tota… € 400. bieding(en).


Steenokkerzeel Melsbroek. Nieuwe hedendaagse trap met . Welkom bij uw trappenspecialist!

De trap krijgt de laatste jaren terecht steeds meer aandacht als element van een woning of bedrijfspand. Daarom is er naast de functionaliteit steeds meer aandacht voor de esthetische kant. Een trap is niet alleen een brug tussen twee verdiepingen, het oog wil ook wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts