maandag 17 april 2017

Houten poppenhuis poppetjes

Poppenhuis poppetjes kopen? Hape poppenhuis familie. Op zoek naar een complete familie voor je houten poppenhuis ? Van een Aziatische tot een Afrikaanse of toch een Europese familie, ze bewonen je houten poppenhuis met veel plezier! Ook aan uitbreiding is gedacht met een set .

Leuke buigpoppetjes in de vorm van een vader, moeder, dochter en zoon. Houten poppenhuis poppetjes Familie Blauw, stuks. Door de flexibele armen en benen kunnen de poppetjes staan en zitten.


Zo goed als nieuw Ophalen. Met deze gezellige houten poppenhuis poppetjes heb je je poppenhuis al snel gevuld. Maar ook alle poppetjes en families.


Verder nog een schommelbank en een barbeque set om lekker van het weer te genieten.

Kortom, genoeg om het houten poppenhuis van binnen en buiten te vullen! Gratis bezorging vanaf 20. Voor 23:uur bestel morgen in huis. De poppenhuizen in Zuid-Duitsland uit de 17e eeuw zien eruit als een echt huis, met gevels, een dak en trappen. Ze hebben kamers en zijn volledig als huishouding ingericht.


De gebruikte materialen waren in de omgeving voorhanden: inheems hout , koper, tin, aardewerk. Het oudste nog bestaande Duitse poppenhuis. Groot houten poppenhuis te koop, met kleine popjes en meubeltjes! Oogt een pak groter in het echt dan op de foto! Zie ook mijn andere zoekertj… Prijs o. Dit poppenhuis met verdiepingen is het ideale onderkomen voor de poppen van uw kinderen!


Het is een geweldige locatie voor allerlei soorten … € 799. Materiaal: hout , textiel. Wilt u uw kind voor zijn of haar verjaardag verrassen en daarom een houten poppenhuis en toebehoren als poppetjes van het bekende speelgoedmerk HABA bestellen? Lengte pop klein: cm.


Waarom zou u dit poppenhuis niet online kopen bij de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed?

Volop aanbiedingen, dag levertij geen verzendkosten en gratis retourneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts