dinsdag 25 april 2017

Berken multiplex 9mm

Licht gewicht interieurplaat met een mooie fineeropbouw wordt. Berken Triplex 9mm exterieur verlijmd. Levertijd: 2-werkdagen. Vandaag besteld voor 12.


Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Aan kant van de plaat zit een beukenkleurige toplaag.

De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Het materiaal is licht, sterk en bijzonder goed verwerkbaar. Het oppervlak is extra vlak en glad zodat je het populieren multiplex gemakkelijk af . Vloeren van dit stootvaste triplex zijn meestal . Het is geschikt voor toepassingen waar het gewicht van belang is. Populieren is een lichte houtsoort. Nieuwe platen berken multiplex mm dik.


Bekijk ons assortiment Plaatmateriaal in onze Onlineshop.

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. In ons assortiment multiplex vindt u panelen die verschillen van kwaliteit.


Wij helpen u graag met het bepalen van de, voor uw toepassing, juiste kwaliteit. Los van de houtsoort geldt voor multiplex dat voornamelijk de kwaliteit van het dekfineer bepalend is voor de kwaliteitsaanduiding van het plaatmateriaal. Bij deze kwaliteit zijn aan beide zijden . Deze serie van gekleurd multiplex kenmerkt zich door haar constructieve eigenschappen en fraaie tekening. De watergedragen kleurlak is niet dekkend waardoor de unieke en kenmerkende tekening van het berken zichtbaar blijft.


Russisch berken multiplex platen met een dikte van 9mm. Multiplex , opgebouwd uit berkenfineren. De kwaliteit van de dekfineren is BB. Ze worden geleverd onder gecontroleerd toezicht. Bovendien is de plaat enkelzijdig beplakt met een HPL-toplaag van 0. Hiermee is de plaat krasvast en spatwaterdicht afgewerkt.


Na licht opschuren is het aanbrengen van één laklaag. Deze snelle groei, de kunstmatige aanplant en het duurzame bosbeheer houden de populierenbossen in Frankrijk in stand.

Deze bossen garanderen een onuitputtelijke bron van . Toepassing: droge- vochtige - en buiten omstandigheden. Afwerking: conform verwerkingsvoorschriften.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts